Sponzoruše otkrivaju: Za mene je novac predstavljao zadovoljstvo, sa INTIMNIM ODNOSIMA ga je bilo još više - Najnovije Vijesti

Sponzoruše otkrivaju: Za mene je novac predstavljao zadovoljstvo, sa INTIMNIM ODNOSIMA ga je bilo još više

lis5,2023

Većina sponzoruša vodi dvostruki život, naprimjer preko dana će raditi posao u uredu ili studirati na fakultetu, a preko vikenda odlaziti sa svojim sponzorom na putovanja.

Većina ljudi ima negativan stav prema sponzorušama, mladim damama koje na račun svog dobrog izgleda izvlače novac iz muškaraca – oni im plaćaju za društvo i intimne odnose u obliku poklona, džeparca, te pružanja luksuznog stila života.

Ti su sponzori najčešće imućni i stariji muškarci kojima mlađe žene služe kao trofej. No, što je u glavi takvim ženama i da li se doista tako lako mire s onom da “cilj opravdava sredstvo” otkriva nekoliko njih anonimno – i posve iskreno.

Tajni život

 

 

Većina takvih djevojaka ili žena vodi dvostruki život, naprimjer preko dana će raditi posao u uredu ili studirati na fakultetu, a preko vikenda odlaziti sa svojim sponzorom na putovanja. Naime, to čine jer znaju koju stigmu status sponzoruše donosi, a većina se njih ne planira time baviti dugo.

Postoji čitava internet mreža za to

Upoznala sam ga preko stranice za spajanje bogatih starijih muškaraca nazvanih Sugar Daddies s atraktivnim i liberalnim mladim ženama. Djevojke mogu ispuniti koliko džeparac žele, a sve se svodi na odnos bez obaveza.

Od svoje 22. do 26. godine žonglirala sam s 30-ak muškaraca starih od 42 do 75 godina, te sam ukupno zaradila oko 300.000 dolara.

– Ovo je bilo najlakše zarađenih 500 dolara ikad – rekla sam svojoj cimerici na povratku s tog prvog sastanka, koja je radila u lokalnom restoranu za 10 dolara na sat.

Bila sam zapanjena time što mi plaćaju da nosim uske haljine, pijem koktele i čavrljam, kao što sam to radila besplatno s momcima moje dobi, ispričala je jedna žena koja je samu sebe svrstala u bivšu sponzorušu.

Neki od muškaraca žele brak

U takvoj vrsti odnosa žene ne očekuju da situacija postane ozbiljna, odnosno uživaju u tom životnom stilu, no za sebe u budućnosti ipak žele mlađeg, zgodnijeg muža kojem će biti ravnopravnije. Ipak, znaju se dogoditi situacije u kojima se njihov sponzor zaljubi i želi brak. Ovisno o tome koliko je dobra prilika, izgledno je da će se brak i dogoditi, no ne i potrajati.

Intimni odnos je samo zadatak

– Nisam mrzila te intimne odnose, više sam ga gledala kao trening, znojan i dobra kardio vježba. Nisam u njega unosila ni traga emocija, unovčila sam svoju nezavisnost. Za mene je novac predstavljao zadovoljstvo, a sa  odnosima ga je bilo više. Iako nisam neka tipična ljepotica, mislim da je tim muškarcima bilo samo do moje mladosti i ugađanja njihovom egu. Zahvaljujući njima, platila sam sebi selidbu u drugi grad, prihvatila sam pripravništvo koje sam htjela, upisala časove glume – jedna je od ispovijesti.

Nema ništa loše u tome željeti lovu

 

Novac je cilj većini sponzoruša i one to ne skrivaju, premda to neće govoriti pred svojim sponzorom jer to smatraju nepristojnim i uvredljivim. Ipak, postoji prešutni dogovor oko toga.

Većina ultra bogatih žena današnjice to je postalo dobrom udajom ili nasljedstvom, a veliki broj njih koje su se udale za milionera ili milijardera su se i rastale nakon pet godina braka, tako osiguravajući finansijsku sigurnost, odnosno luksuzan život.

Koliko je “bogato se udati” postala životna misija brojnih djevojaka koje su odlučile kapitalizirati svoju ljepotu i mladost umjesto pameti u smjeru edukacije ili nečeg sličnog, dokazuje čak i otvaranje tzv. akademija ili škola za sponzoruše.

IZVOR:DNEVNI.AVAZ

 

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page