Sofija (32): Dok Je Dečko Na Poslu, Viđam Se S Menadžerom I Savetnikom, A Onda Se Pojavio I Građevinac Ispovijesti

Sofija (32): Dok je dečko na poslu, viđam se s menadžerom i savetnikom, a onda se pojavio i građevinac

Sofija (32) iz Brajtona u Engleskoj tvrdi da je do ušiju zaljubljena u svog dečka Roba, ali to je nimalo ne sprečava da ga vara… i to sa trojicom.

– Volim Roba svim srcem, ali naš ljubavni život nije uzbudljiv, a meni treba mnogo više s*ksa nego njemu – rekla je Sofija.

– Mislila sam da će se tokom karantina stvari u krevetu promeniti, ali to se nije dogodilo – kaže ona.

Kad su ograničenja ukinuta Rob se vratio na posao u teretani, a Sofija je nastavila da radi od kuće što se pokazalo kao prava prilika da dobije ono što je želela.

Preko jednog od najpoznatijih sajtova za upoznavanje, pronašla je prvog ljubavnika.

– Moja prva afera bila je s menadžerom restorana koji je želeo vođenje ljubavi više od svoje žene. Odmah smo se našli u vrućim fantazijama i preko WhatsAppa smo se dogovorili da vodimo ljubav, i umesto da izađemo na dejt, on je došao kod mene kući – navodi ona.

Sofija priznaje da je bilo veoma uzbudljivo voditi ljubav tokom dana, kada je trebala da radi. Toliko joj se svidelo da je ubrzo započela i drugu aferu – sa finansijskim savetnikom.

– Radio je od kuće, isto kao i ja, dok je njegova žena svakodnevno putovala iz Brajtona u London – objašnjava Sofija.

– Svaki dan je bio sam i tražio je “zabavu”. Obično smo se viđali ponedeljkom i vodili ljubav kako bismo lakše “prebrodili” nedelju – dodaje ona.

Nujena treća afera je otpočela ubrzo nakon prve dve, i ovoga puta je to muškarac koji radi na gradilištu.

Međutim, ona ne planira tu da se zaustavi i planira da pronađe još oženjenih muškaraca kako bi zadovoljila sve svoje potrebe u krevetu.

IZVOR:(objektiv.rs)

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page

Share via
Copy link