DJEVOJKA SA SELA TRAŽI DLAKAVOG MUŽA DA RADI I ŽIVI SA NJOM, JAVIO SE ČAČANIN: Sponzoruše su mi uništile život, želim pravu ženu!

ruj4,2023

Rajko M. Sarić (48) iz Čačka javio se redakciji srbijanskog portala “Alo” povodom teksta  u kojem djevojka sa sela traži muža koji bi sa njom obraživao veliko imanje. 

Tvrdi da je spreman da je oženi i preseli se kod nje ukoliko bude obostrano interesovanje.

“Ostala sam rano sama na ovoj farmi, a ja sam se odlučila na ovaj potez. Rijetko izlazim jer nemam stvarno vremena i jedva čekam da padne mrak i da odem da legnem. Tražim muškarca ili dečka koji bi me oženio, i radio sa mnom na mojoj farmi, a ja obećavam da ću mu pružitii više nego što može da zamisli. Biću mu prava kuharica i domaćica”, navela je, između ostalog dotična dama u internet oglasu kakvog muškarca traži.

DJEVOJKA SA SELA TRAŽI MUŽA DA RADI I ŽIVI SA NJOM: On će morati da radi SVE, a ona zauzvrat nudi OVO

Tekst koji su prenijeli gotovo svi regionalni mediji, zainteresovao je Rajka M. Sarića (48) iz Čačka.

 – Vrlo je zanimljiv oglas, odmah me je privuklo jer se nisam do sada sretao sa sličnim situacijama da djevojka traži muža preko oglasa, naročito to što je domaćica, vrijednica, ima veliko imanje i stoku i to sama održava. Nisam mogao da vjerujem da tako nešto postoji. Kupila me je tim činom i volio bih da je upoznam, da vidim kako izgleda, pa ukoliko bude bilo obostranog interesovanja, zašto da ne, da se vjenčamo. Druženje sa gradskim sponzorušicama i faćkalicama bez morala otvorilo mi je vidike. Želim na selo, daleko od gradske džungle – rekao je Rajko i dodao da izgled djevojke nije ono najbitnije što želi.

– Fizički izgled nije presudan, bitne su mi karakterne osobine. Čim je djevojka koja radi na imanju i ima stoku, pretpostavljam da je dobra, patrijarhalno vaspitana. Zamišljam je kao normalnu djevojku, prirodnu, koja se ne šminka mnogo i pretpostavljam da je onako malo punačka.

Rale se puno puta opekao u životu sa ženama, a svakako najdublji trag na srcu ostavio je razvod nakon što je pretrpio preljubu.

– Kod žena ne podnosim prevaru. Preko svega mogu da pređem, ali ne preko toga. Razveo sam se od žene zato što me je prevarila, uhvatio sam je na gomili sa policajcem. Nisam htio da pravim probleme, da je tučem ili nešto slično, zašto bih napravio glupost zbog koje bi ispaštao cijelog života? Završili smo sve za pet minuta… Otvorio sam joj vrata i rekao da napusti kuću… Dakle, volio bih da bude vjerna, a fizički izgled nije nešto što bi moglo da bude odlučujuće.

Na pitanje da li će moći da se izbori sa napornim radom, velikim imanjem i velikim brojem stoke i živine, a da ga nakon toga ne stigne umor i da li će moći nakon svega da se “dokaže i kao muškarac”, Rale se nasmijao i rekao da neće biti nikakvih problema.

– Radio sam dugo na farmi jedne poznate kompanije nedaleko od Kraljeva. Ovo što je gospođica navela u oglasu zvuči da je strašno i da mora baš mnogo da se radi. Međutim, ne bih rekao da je toliko naporno s obzirom da imam iskustva i izborio sam se sa mnogo većim obimom posla oko stoke i poljoprivrede.

Rajko M. Sarić, kako  se prvobitno predstavio, inače nema običaj da traži žene preko oglasa.

Obično ga prijatelji upoznaju sa potencijalnim kandidatkinjama.

 Kao mladić sam bio nestašan, imao sam puno djevojaka, kasnije sam se oženio, dobio dvoje divne dlece, ali sa ženom kao što sam vam rekao, nisam imao sreće.
Kasnije sam pokušavao da nađem drugu ženu, prijatelji, poznanici i komšije su me “spajali” sa nekoliko njih, ali vidio sam da tu nema ničeg ozbiljnog, da su sve željne provoda i dobrog života, a da ne rade i ne doprinose skoro ničemu. Ja sam neko ko ima radne navike i ne biram poslove –
 rekao je Rale, zaključivši da se neće razočarati ukoliko dotična gospođica ne bude zainteresovana.

 

IZVOR:(Novi.ba/Alo.rs)

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page