Sponzorka plaća MLAĐIM MUSKARCIMA za Intimne ODNOSE , a kad čujete šta još TRAŽE…

kol28,2023

Sponzorka plača mlađim muškarcima za intimne odnose.

Kara, dama koja za sebe kaže da je sponzorka mlađim muškarcima, postala je hit na TikToku nakon što je sa pratiocima podelila detalje iz svog života. Ona je pozvala i mladiće da se prijave da budu njene “bebice” kojima će plaćati za INTIMNE ODNOSE

Ona je objasnila zašto je plaćanje mlađim ljubavnicima za nju nešto “fantastično”. Kara (35), redovno na ovoj mreži prikazuje svoje mlade partnere, a ako ima zainteresovanih za “posao” ljubavnika, sledi i uputstvo kako da se prijave. Kako je otkrila, novac zarađuje na različite načine, ima nekoliko poslova, ali joj ništa ne čini srećnijom od toga da razmazi svoje “bebice” i kupi im sve što im srce prohte.

Ne samo da im plaća za INTIMNE ODNOSE, već im daje i džeparac. 

“Kada vidim kako se mojoj ‘bebici’ zacakle okice kad joj dam džeparac, to je najbolji osećaj na svetu”, kaže sponzorka i dodaje da je osećaj da je učinila “dobro delo” svaki put ulepša dan.

“Oni taj novac koriste obično da bi platili kiriju ili za auto, šta god im je potrebno”, kaže Kara i dodaje da obavezno proverava na šta potroše pare, jer ne želi da ih “bace” uzalud…

Pogledajte kako ona objašnjava svoj odnos prema mladim ljubavnicima…

Kara je otkrila i da su neke od njenih “bebica” tražile luksuzna kola, lamborginije, jahtu ili skupu odeću, dok su drugi samo hteli čokolade.

Kara je rekla da su sponzorke “veoma lojalne žene”.

“Sponzorka vas neće vas izneveriti. Svaki muškarac je srećan da je ima u životu. S njom možete da pričate i uspastvite neverovatnu bliskost”, smatra Kara.

IZVOR:MONDO.RS

By admin

Sličan Sadržaj