Ema (29): Htela Sam Akciju Za Jednu Noć, A Onda Mi Je Momak Sa Tindera Jednim Potezom Spasio Život!

kol28,2023

Kada se pomenu Tinder ili slične aplikacije za upoznavanje, većina ljudi se namršti, ali ponekad se čak i ove “brzinske” varijante koje se obično završavaju neobaveznom “akcijom” za jednu noć, pretvore u neobične životne priče.

Ovoga putaje Ema (29) odlučila da javno ispriča svoju priču – o tome kako joj je princ na belom konju u obliku nasumičnog tipa kojeg je upoznala na dejting aplikaciji i s kojim je odlučila imati neobavezni se*s, u stvari, spasio život.

– Imate treći stepen raka  To nisu reči koje ikada želite da čujete, a kamoli sa 29 godina – kaže Ema.

Na žalost, to je vest koju je samo u 2020. godini, prema podacima Svetske zdravstvene organizacije, čulo čak 2,3 miliona žena, a 685.000 nih je od ove bolesti i preminulo.

– Pre dijagnoze sam upravo okončala šestogodišnju vezu i učinila ono što čine novopečeni samci: instalirala Tinder. U opisu mu je pisalo “coffe guy” i to je bilo dovoljno da ga odaberem – nastavlja svoju priču Ema.

Uskoro se našla s tim momkom sa Tindera i počeli su da izlaze. Ema priznaje kako niko nije hteo ništa ozbiljno, ali odlučili su da se viđaju i imaju neobavezan odnos. Jedne noći, dok su ležali u krevetu, pitao ju je: Da li si ikada proverila ovu kvržicu na gru*ima?

Ema kaže da joj je prva reakcija bila obrambeni stav i da mu je rekla da nema pojma o čemu priča. Ipak, posle dva dana je otišla na ultrazvuk. Nakon nekoliko dana saznala je vest da ima tumor.

– Kad je test stigao, bukvalno sam pomislila: Pa. Kako ću to da kažem ljudima? Razgovor o tome učinio bi stvari stvarnim, a ja nisam bila spremna za to. Prvo što je htela da uradim je da raskinem sa Semom (tako se zove momak sa Tindera) – priznaje ona.

Nisu ni bili par, i nije htela da ga zamara sa “ćelavom ribom koja ide na hemoterapije i povraća”. Međutim, Sem je odlučio da ostane uz nju i zajedno su prošli hemoterapije, Eminu ćelavost, mučnine i na kraju operaciju.

Na kraju svega mu je u šali rekla: “Naravno da sam morala da dobijem rak do*ke i da ostanem bez jedne, baš kada izlazim s likom koji pada na gr*di”.

Jednu do*ku, ispravio ju je Sem.

Ema navodi da joj je Sem sigurno spasio život.

– U međuvremenu… Sem i ja samo smo počeli da zajedno živimo i jasno mi je da tada nije imao hrabrosti da kaže nešto o kvržici koju je osetio, možda danas ne bih bila živa. Na neki način, ono što je učinio trebao bi biti minimum minimuma (jer ako osetite nešto u gru*ima, testisima, zaista bilo gde na nečijem telu, morate to da kažete toj osobi), ali to mi je verovatno spasilo život. Uglavnom zato što verovatno ni sama ne bih pronašla kvržicu: nikad pri nisam uradila odgovarajući samopregled do*ki niti sam znala kako – zaključila je Ema.

IZVOR:(objektiv.rs)

 

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page