FUDBALER SNIMAO INTIMNI ODNOS HRVATSKE VODITELJKE SA DVOJICOM PRIJATELJA: Loto devojka posle 7 godina progovorila o SKANDALU

Bivša loto devojka Tina Katanić (38) nakon sedam godina progovorila je o privatnom snimku zbog kojeg se povukla iz javnosti i koji joj je obeležio život.

– Najiskrenije, bila sam žrtva krivičnog dela i teže povrede privatnosti. Čak i kada budem u prilici da kažem vama i medijima koji će preneti moje reči, pa će sigurno mnogi ovo pročitati, moram da kažem da su mnoge druge devojke bile žrtve poput mene. Želim da podignem svest o tome da se ne odmahuje rukom i stigmatizuje nešto što je nastalo iz čistog poverenja. Važno je čuti ko je žrtva, a ko je počinio teško krivično delo. Na sreću, žene su danas zaštićene svim mogućim konvencijama i krivičnim i mnogim drugim zakonima. Uostalom, presuda je doneta, a ona kaže da su počinjeni teški zločini – rekla je Tina za hrvatski Story.

Naime, tada je u javnost dospeo snimak zbog kojeg je Domagoj R. (28) u oktobru prošle godine osuđen na godinu i 11 meseci zatvora.

On je 2015. godine, kako se pisalo, snimio manekenku tokom intimnog odnosa sa dva prijatelja, a zatim je to preneo trećoj osobi.

– U tom periodu najgore mi je bilo zbog porodice, pa ni zbog mene. Izašla sam iz svega uzdignute glave. Najvažnije mi je da je doneta pravosnažna presuda i da je lice dobilo zatvorsku kaznu. Zatvorska kazna mi ne znači skoro ništa jer mi je pričinjena nepovratna šteta, ali mi služi kao poruka da se ne mogu i ne smeju činiti krivična dela i nekažnjeno uništavati tuđi životi. Rekla bih da to nije bio skandal, već težak zločin – objasnila je ona.

Tina je tada prolazila kroz težak period, a kako kaže, njeni roditelji, prijatelji i tadašnji dečko bili su joj najveća podrška.

Podsetimo, bivši fudbaler nižerazrednog kluba Domagoj R. (28), koji je 2015. mobilnim telefonom snimao manekenku i nekadašnju loto devojku Tinu Katanić tokom intimnog odnosa s dvojicom prijatelja, te nakon toga isti prosledio trećoj osobi, pravomoćno je osuđen na godinu i 11 meseci zatvora, pisali su domaći mediji.

Mučni slučaj tako je konačno dobio i pravosudni epilog. Domagoj R. duže je vreme izbegavao hrvatsko pravosuđe, pa je za njim 2016. i 2017. raspisana sudska poternica, a potom 2018. i evropski nalog za hapšenje zbog kojeg je kojeg prošle godine izručen Hrvatskoj iz Nemačke, navode dalje mediji.

IZVOR:KURIR.RS

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page