Srećno sam oženjen i redovno varam ženu, u tome leži tajna dobrog braka”

Neverovatna ispovest muškarca u tridesetim godinama života koji sedam godina vara suprugu, uglavnom sa udatim ženama
Ljubav, posvećenost, požrtvovanost, podrška u ličnom rastu, razumevanje, opraštanje… Stručnjaci za brak i veze konstantno ponavljaju da su upravo ove kategorije ključ srećnog i dugovečnog braka, ali njihovo mišljenje ne dele svi.

Muškarac u tridesetim godinama života tvrdi da tajna dobrog braka leži u stalnom varanju, što on i čini poslednjih sedam godina.
Kako piše Daily Mail, on je zaljubljen u svoju suprugu, imaju skladan brak, ali je nezadovoljan izostankom ženine inicijative kad je reč o intimnim odnosima. Zbog toga je odlučio da potraži “zabavu sa strane” i do sada je imao pet vanbračnih afera, uglavnom sa udatim ženama.

– Kad varam suprugu, radim to samo sa jednom ženom, jer ne mogu da “žongliram”, to bi mi bilo previše stresno – kaže ovaj muškarac.

On, takođe, otkriva da nikada nije prespavao van kuće sa ljubavnicom, jer bi to moglo da bude nezgodno i za njega i za ženu sa kojom vara svoju suprugu.

Ljubavnice najčešće upoznaje preko aplikacije za ćaskanje i video-ćaskanje i uglavnom je sa njima na vezi dok je na poslu ili kasno uveče, kad njegova supruga već zaspi.

Aplikacije, poruke i eksplicitne fotografije redovno briše iz telefona pre nego što dođe kući, kako ne bi postojali dokazi o preljubama u koje se redovno upušta. Takođe, ima poseban račun u banci koji koristi za podizanje gotovine, kupovinu donjeg rublja svojim ljubavnicama i plaćanje hotela za “dnevni odmor”.

– Neke žene sa kojima sam imao aferu više vole da budemo u njihovim kućama, jer im je to poznat i siguran prostor – otkrio je ovaj muškarac, tvrdeći da je pre nego što će se oženiti uvek bio veran devojci sa kojom se zabavljao.

Na pitanje da li oseća krivicu što vara suprugu, kaže:

– Kad sam je prvi put prevario, to je bilo slučajno. Uleteo sam u aferu sa šeficom, bio sam pripit. Kad se sve okončalo, zakleo sam se da nikad više neću uraditi ništa slično. Ali, ubrzo zatim šefica me je ponovo zavela i tad sam naučio da delim odgovornost za preljubu. Ispunjavam svoje fantazije sa drugim ženama, jer je moja supruga prilično konzervativna. Predlagao sam joj da ode kod terapeuta i popriča o tome, ali ona je to odbila.

Ipak, priznaje da bi ga uznemirilo kad bi se desilo da je njegova supruga u istoj priči kao i on:

– Kad bih saznao da me žena vara, bio bih malo iznerviran, ali to bi takođe bila i prilika da malo resetujemo naš intimni život.

Uprkos činjenici da je neveran supruzi, on tvrdi da im je brak baš zbog toga srećan:

– Bio sam veoma oprezan i uvek sam se povlačio kad bih osetio da prelazim granicu sa ženama sa kojima varam suprugu. Kad god bi primetio da naš odnos prerasta u nešto više, prekidao sam.

IZVOR:(Telegraf.rs)

Facebook Comments

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page

Najnovije Vijesti
× Kako vam mozemo pomoci
Share via
Copy link