DOŠAO RANIJE KUĆI I UHVATIO SUPRUGU I PRIJATELJA NA GOMILI: Uleteo im s kamerom i snimio scene koje su zapalile internet (VIDEO) - Najnovije Vijesti

DOŠAO RANIJE KUĆI I UHVATIO SUPRUGU I PRIJATELJA NA GOMILI: Uleteo im s kamerom i snimio scene koje su zapalile internet (VIDEO)

kol4,2023 #LJUBAVNIK #MUŽ #PREVARA #SNIMAK

Preljuba je nezgodna i bolna stvar. Mnoge veze i brakovi su pukli tako što je neko došao kući iznenada i zatekao partnera na delu. Nekad dođe do fizičkog okršaja, nekad do skrivanja u ormaru ili žongliranja na terasi ili simsu… Opravdanja i objašnjenja su pa tek posebna priča i mnogi postaju sjajni pripoivedači samo da se izvuku iz nezgodne situacije.

Naravno, dešava se i bežanija, pa ko kako prođe. Razjareni muž juri ljubavnika ili obrnuta situacija da besna žena juri, ali svakako neko izvuče deblji kralj jer takve radnje retko donose bilo šta dobro.

Elem, jedna takva priča desila se svojevremeno u Brazilu gde goli ljubavnik beži od besnog muža.

Kako se iz snimka koji se proširio internetom moglo saznati, kada se iznenada pojavio na kućnom pragu, muž (koji je očigledno sumnjao u ženinu vernost čim je u kuću ušao sa upaljenom kamerom) imao je šta da vidi.

Njegova polugola supruga, tek ogrnuta peškirom, pokušavala je da se skloni od kamere, dok su se videle samo noge nekog muškarca kako istrčava iz kuće. Muž je pratio preljubnika koji je “gologuz” bežao oko kuće, pritom objasnivši da je reč o njegovom dobrom prijatelju.

Potom se ponovo suočio sa ženom kojoj je, kako se saznaje iz videa, pomogao kada joj je to bilo najpotrebnije. Kako je nesrećni muž objasnio u videu, ona je u Brazil svojevremeno došla iz Venecuele, i to praktično bez ičega.

“Zaljubio sam se u tebe, dao ti dom, hranu, odeću, nakit, automobil”, pričao je dok je snimao preljubnicu koja se izgleda nije mnogo potresla što je uhvaćena na delu.Na kraju snimka se pojavljuje “golać”, ovog puta je prekrio intimne delove samo čaršavom i muškarci su počeli da se prepiru, a šta se zatim desilo… bolje da ne znamo.

Znamo da su ljudi na Internetu bili oduševljeni snimkom, ljutili se na ženu, ali mnogima je bilo zanimljivo što je goli ljubavnik bežao.

IZVOR:(Kurir.rs)

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page