MIRNA”IMAM 35 GODINA Iz ALBANIJE SAM I USAMLJENA SAM ZELIM DRUZENJE I VEZU”

Interesi
Moj glavni interes je ples – različite vrste. Bavim se crtanjem, plivanjem i filmskom industrijom!Ja sam vesela i intrigantna žena iz Albanije. Vjerujem da se život sastoji od prihvaćanja smijeha i iskorištavanja svakog trenutka. Naći ćete me s osmijehom na licu, kako zračim pozitivnošću kamo god pođem. Strastveno sam istraživati ​​nova mjesta, upoznavati različite ljude i uranjati u različite kulture. Kao osoba, cijenim autentičnost i ljubaznost i nastojim stvarati značajne veze. Misterij je moje srednje ime, a vi ćete uživati ​​u razotkrivanju slojeva koji me čine onim što jesam. Dakle, jeste li spremni za avanturu?

Self Description
Volim biti nježna i nježna, ali u mojim grudima gori vatra i trebam muškarca koji je spreman na to. Spremna sam upoznati svog muškarca, spremna sam mu dati sve što imam, spremna sam zaljubiti se, spremna sam biti voljena, spremna sam okončati svoj usamljeni život. Zato sam ovdje. Želim da vatra gori u očima muškarca kada me pogleda.

Tražim
Probudit ću svog muškarca nevjerojatnom aromom kave i najukusnijim doručkom! 🙂 Voljela bih da se savršeno razumijemo, podržavamo u svemu, pomažemo jedna drugoj. Vjerujem u pravu ljubav i želim je pronaći što prije.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page

Share via
Copy link