SUZANA”OSTALA SAM UDOVICA U 33 GODINI ZELIM DRUZENJE I VEZU”

Interesi
Već sam od malih nogu znao što želim učiniti sa svojom budućnošću. Nije bilo sumnje da sam rođeni glazbenik. Dok su se druga djeca brčkala po sportskim terenima, ja sam vrijeme provodio uz sintisajzer, bubnjeve i violinu. Da, ja sam multiglazbenik. Također imam dobru maštu, što mi omogućuje pisanje dubokih tekstova i stvaranje izvrsne glazbe. Često sam putovao na međunarodna vokalna natjecanja i donosio nagrade. Volim biti u centru pažnje, u centru pažnje i znati da je moj rad drugima zanimljiv. Imam nekoliko svojih videa i uskoro izlazi moj prvi album. Hoćeš li da ti ga potpišem? Možda u budućnosti, kada postanem svjetski poznat, možete dobro zaraditi na ovom CD-u. Ili ako sudbina bude htjela da budemo zajedno, samo ćemo uživati ​​u zracima slave. Hoćeš li ići do kraja sa mnom? Budi mi podrška i utjeha s vremena na vrijeme?

Licni Opis
Jako volim pozirati pred kamerama. Imala sam dosta kreativnih, lijepih, ponekad i prilično otvorenih snimanja fotografija. Posebno lijepa od njih je fotografija uz more. Ja sam tamo samo u donjem rublju i kao da se spajam sa elementima. Na nekim kadrovima nedostaje gornji dio slike, jer sam htjela osjetiti dah na punim prsima. Često mi kažu da izgledam jako mlado i to me veseli. Uostalom, kada budem imao 40 ili 50 godina, planiram izgledati najviše sa 37 godina. Imam jako dobru genetiku i moju majku često zovu mojom sestrom. Istina je što kažu, ako želite vidjeti kako će djevojka izgledati u starosti, morate pogledati njenu mamu. Kakav je tvoj odnos s roditeljima? Koliko ste bliski s njima? Želite li da ja i vaša obitelj imamo dobar odnos?

Tražim
Možda ćete steći dojam da sam ležeran i da nisam postojan. Da me zanima samo moja karijera i ništa drugo. Ali to je daleko od toga. Uvijek sam željela da pored mene bude muškarac kojeg se neću stidjeti, koji će uvijek razumjeti i maziti ga. Jako volim nježnost i grubost, možda se čini da je to nemoguće spojiti, ali ja to želim. Doma imam svoju tajnu sobu koja je zvučno izolirana, tu je i sef u kojem držim nekoliko stvari za odrasle. Kako ne bi izazvali iznenađenje domaćice. Postoji nekoliko scenskih kostima od kojih vam srce kuca više nego inače. Želite li pristup ovoj sobi za zabavu? Što si spreman učiniti za našu vezu? U koje biste krajnosti dopustili da odete kako biste postigli ono što želite?

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page

Share via
Copy link