PITAO ZA SAVET POGLEDAO SAM KROZ PROZOR I VIDEO SUPRUGU NA SINU NAŠIH KOMŠIJA: Uhvatio sam ih NA GOMILI, ponizila me do bola, OVO sam prvo uradio

kol3,2023

Jedan muškarac je upitao za rešenje kolumnistkinju i savetnicu Didri Sanders o problemu koji ga muči.

“Uhvatio sam svoju suprugu kako ima intimni odnos sa sinom naših komšija. Ja sam muškarac od 38 godina, a moja žena ima 36 godina. U braku smo dve godine, ali živimo zajedno pet godina. Naše komšije su u pedesetima i dobro se slažemo. Njihov sin ima 19 godina i uvek je bio tih, jedva da sam ga primećivao”, napisao je jedan muškarac za The Sun.

Studirao je računarstvo pa je, kad je njegova žena imala problema s laptopom, predložio da ga zamoli da ga pogleda. Došla je kući nakon pola sata i rekla da mu je ostavila laptop. Sledeće nedelje je nazvao i ona je otišla da ga preuzme. Vratila se rekavši da on još ima posla i iako je izgledala malo zbunjeno, nije razmišljao o tome.

“Tri noći kasnije, moja žena je ponovo dobila poruku od tog momka. Roditelji su mu bili na odmoru. Komšija me zamolio da pripazim na kuću dok njih nema, pa kad se žena nije vratila nakon sat vremena, svratio sam samo da proverim da li je sve u redu. Ušao sam kroz njihova dvorišna vrata. Bacio sam pogled u dnevni boravak i ugledao svoju ženu kako sedi na njemu. Užasnut, vratio sam se kući i seo za kuhinjski sto s glavom u rukama. Afera je sada gotova. Pokušavamo našu vezu da vratimo na pravi put, ali kako joj mogu da joj verujem? Potpuno me ponizila”, nastavio je, prenosi Večernji.

“Ako se želite da se oporavite od ove izdaje, trebaće neko vreme. Nemojte da podcenite koliki je šok bio pronaći svoju ženu s ovim dečkom. Ponovo razgovarajte s njom. Recite da je volite, ali da želite da saznate zašto je neko drugi toliko privukao. Pitajte je šta ona oseća o vašem zajedničkom životu i INTIMNOM životu i da li je ispunjen i zabavan. Ako oboje želite da popravite svoj brak, ona će se morati da se potrudi da ponovno stekne poverenje i oboje morate biti iskreni u pogledu promena koje su vam potrebne.”, odgovorila mu je Didri.

IZVOR:KURIR.RS

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page