SNIMAK DEVOJKE KOJA TRAŽI SPONZORA KRUŽI INTERNETOM: Bez blama uzela mikrofon u ruke - "Želim ŠEĆERNOG TATICU!" - Najnovije Vijesti

Devojka je odlučna u tome da nađe bogatog partnera, toliko da je nasred ulice uzela mikrofon i jasno rekla šta želi.

Devojke sve više promovišu luksuzan način života, ističući da im to omogućuju “šećerne tatice” – bogati muškarci kojima uzvrate seksualnim odnosom. Ovaj bizarni trend postao je toliko popularan, a to dokazuju brojne devojke sa Instagrama koje se hvale životom na visokoj nozi.

Za mnoge ste sigurni da nemaju dan radnog staža, ali verovali ili ne, postoje i one koje se otvoreno hvale “šećernim taticom”. Snimci pod heštegom #šećernebebe na mrežama imaju milijarde pregleda, a “šećernim taticama” obično se nazivaju stariji, bogati muškarci koji će sponzorušama pružiti luksuzan život – skupu garderobu, putovanja na egzotične destinacije i luksuzne automobile.

Devojka po imenu Sofi Šmic postala je viralna na internetu nakon što je prošetala Monakom, a snimljena je kako traži “šećernu taticu” sa čamcem. Da je uložila sve napore da ostvari svoju želju, govori i činjenica da je uzela mikrofon u ruke i jasno stavila do znanja šta želi.

Izgleda da se ona vodi onom starom “ako ne pitaš, nećeš ni dobiti”.

“Tražim šećernog tatu sa čamcem, ponavljam, šećernog tatu sa čamcem”, govorila je Sofi na mikrofon, a ovaj snimak prikupio je nekoliko hiljada pregleda.

Da nimalo nije naivna, govori i to da je devojka ovo uradila na mestu na kom se nalaze najluksuznije jahte, gde bogataši često provode vreme, a da li je uspela da nađe “šećernu taticu”, nije poznato.

IZVOR:MONDO.RS

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page

× Kako vam mogu pomoći?