Aida iz BiH dijeli muža s drugom ženom: 'Dala sam mu dozvolu, pružio mi je dobar život' - Najnovije Vijesti

Aida iz Bosne i Hercegovine udala se iz ljubavi prije 37 godina, te je tako došla na Kosovo i postala albanska snaha.

U video prilogu tokom razgovora sa Dijanom, Aida je ispričala kako izgleda njen život.

Ono što je posebno privuklo pažnju u ovom razgovoru, jeste njeno priznanje kako muža dijeli s drugom ženom, koju je sama odobrila. Nakon 17 godina braka ona je mužu dala dozvolu da oženi i drugu ženu, sa kojom on ima djecu, a najmlađa kćerka nosi ime njegove prve supruge – Aide.

“Lijepo mi na Kosovu, ne može biti bolje. Teško se bilo naučiti, nije kao u Bosni. Kada insan hoće, može sve da se nauči. Niko se nije rodio naučen. Naučila sam i njihov jezik. Sudbina je bila takva. Muž ima još jednu suprugu. Sa drugom suprugom ima dva sina i kćerku koja se zove Aida. Meni je lijepo. Kod njih je to običaj”, kazala je.

Aida ističe kako joj je muž pružio dobar život, a u slučaju da on ne održi riječ, njegova porodica je dala garanciju za nju i njeno izdržavanje.

Dodala da se s tom ženom lijepo slaže i da žive bez ikakvih problema.

“Zajedno pijemo, sve zajedno. Zajedno radimo. Ne postoji ljubomora. Dala sam mu dozvolu. Živimo pod istim krovom. Meni ako kupi nešto što mu kažem, onda i njoj. Ne smije se ni ona ni ja ljutiti. Ugađa i meni i njoj. Ima 15 godina kako se oženio drugom ženom. Ja 37 godina živim na Kosovu, između Prištine i Prizrena”, navela je.

Cijelu priču o Aidi možete u video prilogu:

IZVOR:RADIOSARAJEVO.BA

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page

× Kako vam mogu pomoći?