ENA(34)”POSLE 10 GODINA BRAKA OSTALA SAM SAMA ZELIM DRUZENJE”

Interesi:
Budući da sam osoba koja se samorazvija, osjećam se kao samodostatna žena sposobna za samoostvarenje sa zadovoljstvom. Stoga uvijek nađem vremena za kreativnost, sport, čitanje, komunikaciju. Volim sport i bavim se jogom. Moji satovi se sastoje od raznih vrsta joge, koreografija. Yoga ples je izuzetan osjećaj jedinstva duha i tijela u pokretu. Glazba za jogu postavlja ritam, postavlja pravo raspoloženje, pomaže da se uključite u proces meditacije i opustite se. Zato toliko volim plesati i slušati glazbu. U slobodno vrijeme volim šetati parkom kako bih uživao u ljepoti prirode i otići u kino kako bih uživao u gledanju zanimljivog filma. Moja ljubav prema putovanjima počela je kada sam bila tinejdžerka. U početku su to bila školska putovanja, zatim putovanja rodbini u druge gradove i zemlje. Stalno sam se smijao, nasmijao,

Samoopis:
Morate shvatiti da sam ja hrabra žena koja se ne boji eksperimenata i promjena u životu! Znajte, unatoč svom slatkom izgledu, ja sam vrlo ozbiljna, brižna, ljubazna i svrsishodna dama koja zna voljeti iskreno i strastveno iz dubine svog srca! Znam kako usrećiti svog muškarca, zadovoljiti ga i biti njegova najveća želja. Neću igrati igrice, ja sam pošten, pažljiv i neću vam gubiti vrijeme.

Ena traži:
Želim biti s muškarcem koji će biti otvoren i spreman za nova životna iskustva, otvoriti nove horizonte i isprobati sve novo te uživati ​​u svakom trenutku s njim. Ali u isto vrijeme, želim biti sa snažnim, brižnim, ljubaznim, iskrenim djetetom i obiteljskim čovjekom punim ljubavi. Imam toliko ljubavi u srcu da je želim podijeliti sa svojim budućim muškarcem. Radije živim s njim u lagodnosti, radosti i zadovoljstvu.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page