ALMA”34 MI JE GODINE RADIM KAO KOZMETICARKA I RASTAVLJENA SAM ZELIM DRUZENJE I VEZU”

Interesi:
Ja sam čarobnjak za obrve, pretvaram čupave gusjenice u fantastične lukove Kad ne uljepšavam lica, vjerojatno gledam videozapise s mačkama ili prihvaćam veličanstveni kaos roditeljstva.Što voliš jesti za doručak? Mislim da su voće, povrće, cjelovite žitarice, mliječni proizvodi, jaja i nemasno meso optimalni. I još jedna stvar! Ako više volite kolače sa sirom, onda smo definitivno savršen par! Kao što možete pretpostaviti, kuhanje je moj glavni hobi! Također, čini mi se da većina ljudi voli putovati. I nisam iznimka! Oduševljena sam koliko se može naučiti o životu u drugim zemljama, novim ljudima, kuhinji, tradiciji! U životu nisam posjetio mnogo zemalja, ali ipak su to bila prekrasna mjesta. U slobodno vrijeme čitam puno edukativnih knjiga i drugih publikacija. Ja sam višestrana osoba! Uvijek imam želju šetati prirodom: parkovima, šumama. Volim sastajati svoje najbolje prijatelje, često idemo na vikend turneju – kratka putovanja u gradove Srbije. Također volim jogu, fitness, odbojku, badminton.

Samoopis:
Nasmijavat ću vas svojim otkačenim šalama i iznenaditi vas svojim spontanim plesnim pokretima Vrijeme je da vam pričam o svom unutarnjem svijetu! Možda me tražite ovdje? Samo sam siguran da ti i ja nećemo propustiti priliku da se upoznamo i organiziramo naš spoj u stvarnom životu! Dakle, kratka priča o meni! Ja sam vesela, nježna, ženstvena, vrlo slatka, pametna i jednostavno vila! Ne idi! Ovo je tek početak mojih vrlina! 🙂 Ja sam svrsishodna, odgovorna, vrijedna, dobra domaćica i jednostavno ljepotica! Sve ovo također se odnosi na mene! U mojoj osobnosti ima još dosta toga sakupljeno, ali mislim da je najvažnije da ozbiljno i iskreno tražim svog posebnog muškarca kako bih ga usrećila! Jeste li spremni za ovu stvarnost?

Lenara traži:
Tražim partnera koji je spreman za spontane avanture, uživa u glupim tučnjavama jastucima i može cijeniti moje neobične plesne pokrete. Stvorimo svijet u kojem smijeh i zabava nikada ne prestaju!

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page