NAĐA(29)OSTAVLJENA SAM PRED VENCANJE I TUZNA ŽELIM DRUŽENJE

srp14,2023 #Dodavanje #ona trazi njega

Interesi
Volim sport, zanimljive knjige, turizam i duge šetnje u prirodi. Posao mi je hobi, a inspiracija fitness i rad u vlastitom studiju trajne šminke. Ja sam također profesionalni trener i moj posao je motivirati druge ljude da postanu bolji na putu do savršenog tijela. U slobodno vrijeme volim gledati filmove i čitati knjige temeljene na stvarnim događajima.

Licni Opis
Strastvena sam i nježna u isto vrijeme, zaigrana, uvijek pozitivna i jako duhovita. Ja sam prava i poštena, i bit ću vjerna čovjeku kojeg volim. Važno mi je da u mom životu postoji stalni rast. Imam još puno toga za ispričati o sebi i sigurna sam da me nećete moći zaboraviti jer sam jedna od onih dama koje su spremne da vas izlude.

Tražim
Vjerujem da ću ga, kada upoznam pravu osobu, osjetiti u srcu i duši. Muškarac je za mene partner i prijatelj. Tražim velikodušnog, zanimljivog, brižnog i samouvjerenog muškarca. Čovjek s dobrim smislom za humor ući će u moje srce bez reda. Cijenim poštenje, iskrenost i želim biti što iskreniji prema vama. To su osobine koje cijenim kod ljudi. Veze u kojima postoje zajednički interesi i međusobno razumijevanje su najjače veze! Slažete li se sa mnom?

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page