NAĐA(29)OSTAVLJENA SAM PRED VENCANJE I TUZNA ŽELIM DRUŽENJE

Interesi
Volim sport, zanimljive knjige, turizam i duge šetnje u prirodi. Posao mi je hobi, a inspiracija fitness i rad u vlastitom studiju trajne šminke. Ja sam također profesionalni trener i moj posao je motivirati druge ljude da postanu bolji na putu do savršenog tijela. U slobodno vrijeme volim gledati filmove i čitati knjige temeljene na stvarnim događajima.

Licni Opis
Strastvena sam i nježna u isto vrijeme, zaigrana, uvijek pozitivna i jako duhovita. Ja sam prava i poštena, i bit ću vjerna čovjeku kojeg volim. Važno mi je da u mom životu postoji stalni rast. Imam još puno toga za ispričati o sebi i sigurna sam da me nećete moći zaboraviti jer sam jedna od onih dama koje su spremne da vas izlude.

Tražim
Vjerujem da ću ga, kada upoznam pravu osobu, osjetiti u srcu i duši. Muškarac je za mene partner i prijatelj. Tražim velikodušnog, zanimljivog, brižnog i samouvjerenog muškarca. Čovjek s dobrim smislom za humor ući će u moje srce bez reda. Cijenim poštenje, iskrenost i želim biti što iskreniji prema vama. To su osobine koje cijenim kod ljudi. Veze u kojima postoje zajednički interesi i međusobno razumijevanje su najjače veze! Slažete li se sa mnom?

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page

Share via
Copy link