DIJANA”IMAM 26 GODINA I ZIVIM SAMA VOLILA BIH UPOZNATI STARIJE MUSAKRCE”

srp13,2023 #Dodavanje #Lični oglasi

Interesi:
Moji interesi su prilično jednostavni – volim biti u prirodi – praviti piknike, noćiti u šatorima u šumi ili splavariti rijekom. Posebno mi je važno da putujem. Kad smo bili djeca, činilo nam se da se dani vuku zauvijek – naime, svaki dan smo učili nešto novo… Sada kada smo ušli u određene godine, naučiti nešto novo postaje sve teže… Stoga se trudim ispuniti život putovanjima (koja mi daju priliku naučiti nešto novo o drugim kulturama i mjestima) i znanjem.

Samoopis:
Mnogi kažu da sam mirna kao jutarnje more – topla sam, umirujuća i tako “draga”. Ali ipak mi se čini da svakakvih morskih raspoloženja mogu biti prisutni u meni – da, mogu biti miran, ali u isto vrijeme ponekad u mojoj duši pušu oluje i vjetrovi – ali to obično ne utječe na one oko mene. U trenucima “bure” volim nešto stvarati – crtati, ili kuhati. Da, da, bolje je ispljunuti takve emocije na nešto korisno!

Irina traži:
Htjela bih upoznati muškarca koji će za mene postati pravi ocean (pošto sam ja more). To će postati moje sklonište, moj početak i kraj, moj cilj i moja nagrada. Želim da moj budući muškarac bude pažljiv, pun ljubavi i pristojan. Nadam se da ćemo moći dijeliti neke hobije, ali čak i ako su jako različiti, bit će mi zanimljivo učiti nove stvari s njim.

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page