VERICA"ZIVIM I RADIM NA SELU UZGAJAM VOCE I POVRCE ZELIM UPOZNAVANJE" - Najnovije Vijesti

VERICA”ZIVIM I RADIM NA SELU UZGAJAM VOCE I POVRCE ZELIM UPOZNAVANJE”

Interesi
Volim izložbe i kazališta, ali samo moderna. Što se tiče filmova, više volim klasične. Susreti s prijateljima, sjajne knjige, priroda i sport – bez toga ne mogu živjeti.

Licni Opis
Volim estetiku i u malim stvarima. Vrlo sam kreativna osoba i potrebna mi je stalna inspiracija da nastavim graditi svoj život. Putovanja me pune novim idejama. Valjda nitko ne voli putovati kao ja… Volim uživati ​​u aromatičnoj talijanskoj kavi nakon večernjeg kupanja u oceanu! Volim život! Volim državu kad sam zaljubljen! Iskreno sam uvjeren da sam stvoren da volim i budem voljen! Tražim muškarca koji želi upoznati remek-djelo i magiju strastvene i sveprožimajuće ljubavi! Trebam snažnog i karizmatičnog gospodara koji će me uzeti za ruku i voditi! Muškarac koji se ne boji preuzeti našu vezu! Čovjek koji će me ukrotiti i čvrsto držati u naručju! Muškarac koji će postati glavna osoba u mom životu!

Tražim
Moj muškarac je esteta, galantan, zna dobro paziti na ženu, a to je najprijatnije i najvažnije jer to je ono što vas uzbuđuje, održava vaše osjećaje živima. Vrlo sam odgovoran, a moj suputnik je čovjek od riječi.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page