MIRELA”IMAM 29 GODINA I ZIVIM SAMA U LUKSUZNOM STANU ZELIM ZABAVU JAVITE SE”

Interesi
Meditacija je, ako govorimo jednostavno o fokusiranju na nešto, disanje, osjete u tijelu. Morate se pripremiti za meditaciju što udobnije, smireno i nitko se ne smije miješati. Potrudite se da okruženje učinite ugodnim za sebe – spojite prirodne arome, prigušite svjetla ili zapalite svijeće, a možete odabrati i ugodnu glazbenu podlogu. Nakon nekog vremena možete vidjeti rezultat: samopouzdanje raste, razina ljubavi prema sebi i svijetu također. U slobodno vrijeme bavim se fotografijom. Fotografija za mene nije samo slika, već način interakcije s vanjskim svijetom. Volim pokazivati ​​ljudima koliko su lijepi, jer volim i znam vidjeti ljepotu u svemu 😉 Također, volim se baviti sportom i redovito ići u teretanu kako bih bila zdrava i fit. Navečer, nakon radnog dana,

Self Description
Ovdje sam s jednom jednostavnom svrhom – pronaći čovjeka koji može provesti ostatak života sa mnom. Ja sam vesela, pozitivna, pametna, ljubazna i simpatična žena. Uvijek se trudim biti svijetao, poput sunca za ljude koji me okružuju. Spremna sam na ozbiljna djela i iskoristiti sve prilike koje mi sudbina pruži da postanem sretna žena svog muškarca.

Tražim
Moj idealan muškarac je moj prijatelj i partner. I također, on je moja podrška u svemu, odnosno za mene je ovo čvrsto pouzdano rame, a ne financijska podrška. Najvažnije je da je ljubazan, pouzdan, iskren i pun razumijevanja. Vjerujem u romantiku i naravno volim poljupce i želim ih stalno osjećati na sebi!

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page