Varam muža sa njegovim najboljim DRUGOM, a najviše volim kad kleknem na kolena i tražim mu da OVO uradi

Voli da se zabavlja na ovakav način
Prevara u vezi ili braku sigurno ne može da se završi dobro, a jedna Britanka je to počela da oseća na svojoj koži.

Ona se požalila kako se našla u teškoj situaciji jer već duže vreme vara svog muža, ali da i dalje ponavlja jednu istu grešku koja može skupo da je košta.

– Moj ljubavnik je surov kad je intimau pitanju. Čim mi pošalje poruku “Sad”, ja se odmah oblačim i krećem kod njega. Uopšte ne mogu da se kontrolišem kad je on u pitanju – započela je svoju priču.

– Uvek imamo odnose kod njega u stanu. Pre nego što krenemo u “akciju”, svaki put se igramo u luksuznom đakuziju. On ima ogromnu strast prema meni, a ja najviše volim kad kleknem na kolena i zamolim ga da imamo odnose još jednom pre nego što se vratim kod muža – objašnjava ona i nastavlja:

-Niko ne zna da ja vodim drugi život jer se moj ljubavnik i ja uvek trudimo da budemo drski jedno prema drugom kad god smo sa mojim mužem. Sve smo to zajedno osmislili. Jedno smo bili na nekom venčanju i on je pred svima rekao da ne umem da plešem, a onda sam ga ja polila sa pola litre piva. Moj suprug je pobesneo zbog toga i molio nas je da se pomirimo.

– Naravno da se osećam krivom svaki put kad se vratim kući od ljubavnika. Uvek se gledam u ogledalo i mrzim samu sebe zato što varam muža, ali onda ponovo uradim istu stvar. Znam da moj ljubavnik ne oseća krivicu jer uopšte nema grižu savesti. Sve je ovo igra za njega, ali ja se bojim kako će se to na kraju završiti.

IZVOR:OBJEKTIV.RS

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page