TAMARA”IZ CACKA SAM IMAM 27 GODINA I ZELIM UPOZNATI STARIJE JAVITE MI SE”

Interesi
Volim putovati i otkrivati ​​nešto novo. Imam veliku strast za životom i koristim svaku sekundu da ga živim sretno! Učenje engleskog za sada mi je glavni hobi jer shvaćam važnost stranog jezika za moju budućnost.Ja sam vrlo puna ljubavi i strastvena dama koja voli fotografiju, izlaske, gledanje filmova, čitanje i putovanja koja zna kako usrećiti tog posebnog muškarca.Nisam ljubomorna osoba. Vrlo sam aktivan i otvoren, volim biti sa svojom obitelji i prijateljima. Uživam u svim unutarnjim i vanjskim aktivnostima, uživam u vježbama u teretani 2-3 puta tjedno.Voljela bih imati dečka s kojim bih mogla dijeliti snove. On bi trebao biti moja srodna duša. Zajedničko vrijeme bilo bi važno. To znači da će biti u vezi prioritet, ali ne znači da će se vrijeme provedeno dogoditi. Vjerujem iu vrijeme provedeno odvojeno. Važno mi je da ostanem u formi tijela, uma i duha.

Self Description
Imam sve da budem sretan, osim moje srodne duše, zato sam tu. Ipak živim s osmijehom na licu i nikad mi nije dosadno. Želiš li podijeliti moju sreću? Moj posao je moj hobi i svaki dan mi daje nešto novo. Pomaže mi da puno putujem i komuniciram s mnogo različitih ljudi. Putovanje i učenje – što može biti uzbudljivije, slažete li se? Imam odraslu kćer i ponosna sam na nju i mislim da se sada mogu koncentrirati na svoj privatni život! 🙂 Vjerujem da imam šarmantan osmijeh, sviđa li vam se? Dakle, ako želite saznati više o meni, slobodno mi pišite. I pokaži mi svoj osmijeh!

Tražim
Tražim lakog, marljivog, otvorenog, iskrenog i ozbiljnog kršćanskog muškarca koji će stvoriti sretan svijet za nas dvoje. Dugo sam sama i znam cijenu praznih noći i usamljenog praznog kreveta. Nemam ništa protiv da ima djecu i bit će mi drago da im postanem dobar prijatelj! Nikada ne pravim popise pluseva i minusa, jer se za mene svaka pojedinačna osoba sastoji samo od zanimljivosti koje bih želio naučiti i prihvatiti. Bog nas je stvorio različitima i stvarno se nadam da nećemo pokušati promijeniti jedno drugo. Prihvatit ću te onakvu kakvu te je Bog stvorio!

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PREOFIL ISPOD:

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page

Share via
Copy link