MINA(38)”USAMLJENA SAM I ZELIM PRONACI STARIJEG MUSKARCA ZA DOPISIVANJE “

LIK
Lagana sam djevojka koja na bilo koji način postiže svoj cilj i uvijek teži najboljem. Divim se ljepoti u svim njezinim oblicima, počevši od glazbe i arhitekture pa do ljudi. Kreativna sam i osjetljiva ličnost, a osim što se divim umjetnosti, volim nešto stvarati i sama. Ne okrećem se iz jedne krajnosti u drugu, uvijek tražim sredinu, pokušavam pronaći najbolju opciju u svim situacijama. To je ono što mi pomaže da idem prema svojim snovima, iako malim koracima.

INTERESI
Govoreći o mojim interesima, prije svega želim napomenuti da sam od ranog djetinjstva volio poeziju i samo pisanje pjesama. To nije samo moj hobi, to je dio mog života. Što god mi se dogodilo u životu, uvijek sam te događaje opisivao u svojim pjesmama. Osim toga, volim učiti strane jezike i jako mi je drago što će moja profesija biti povezana s jezicima. Na primjer, učim nekoliko stranih jezika, kao što su: engleski, turski, bugarski. To je nešto što mi je blisko i s čime se mogu nositi. Obično svoje slobodno vrijeme posvetim gledanju dobrog filma ili neke zabavne knjige.Govoreći o mojim interesima, prije svega želim napomenuti da sam od ranog djetinjstva volio poeziju i samo pisanje pjesama. To nije samo moj hobi, to je dio mog života. Što god mi se dogodilo u životu, uvijek sam te događaje opisivao u svojim pjesmama. Osim toga, volim učiti strane jezike i jako mi je drago što će moja profesija biti povezana s jezicima. Na primjer, učim nekoliko stranih jezika, kao što su: engleski, turski, bugarski. To je nešto što mi je blisko i s čime se mogu nositi. Obično svoje slobodno vrijeme posvetim gledanju dobrog filma ili neke zabavne knjige.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Prvo, moj muškarac mora biti džentlmen. Mora znati razgovarati sa ženom, kako bi izbjegao neugodnu situaciju. Trebao bi biti samouvjeren, da se osjećam smireno i lako ruku pod ruku s njim. Voljela bih pored sebe vidjeti muškarca koji će svaku moju riječ ili ideju shvatiti ozbiljno, osobu koja me zna saslušati. Vrlo je važno Prvo, moj muškarac mora biti džentlmen. Mora znati razgovarati sa ženom, kako bi izbjegao neugodnu situaciju. Trebao bi biti samouvjeren, da se osjećam smireno i lako ruku pod ruku s njim. Voljela bih pored sebe vidjeti muškarca koji će svaku moju riječ ili ideju shvatiti ozbiljno, osobu koja me zna saslušati. Vrlo je važno

IZVOR:SAZNAJEMOZAVAS.COM

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

 

 

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page