Varala muža sa svojim učenikom, INTIMNI ODNOS snimali telefonom - Najnovije Vijesti

Varala muža sa svojim učenikom, INTIMNI ODNOS snimali telefonom

lip5,2023
Asistentkinja u srednjoj školi u New Yorku pohvalila se da se redovno ima intimne odnose sa svojim učenikom tinejdžerom, pa je morala da da otkaz, prenosi Kurir pisanje Daily Maila.

Asistentkinja u srednjoj školi u New Yorku pohvalila se da REDOVNO IMA ODNOSE sa svojim učenikom tinejdžerom, pa je morala da da otkaz, prenosi Kurir pisanje Daily Maila.

Dina Casaliggi (38) iskoristila je muževljev odlazak na službeni put da padne u zagrljaj neimenovanom momku, koji puni  19 godina. Kod kuće je ispalo dobro, pa su nastavili u automobilu i gdje su stigli, a dosta tih susreta zabilježili su kamerom.

Istraga je utvrdila da je Dina svom mladom ljubavniku kupila mobilni telefon s posebnim brojem, rezervisanim samo za razmjenu SMS i telefonskih nježnosti s njim. Pisala mu je i ljubavna pisma, a pronađena je i fotografija na kojoj mladić u ležećem položaju naslanja svoju glavu na njene gole grudi.

Kad je policija otvorila istragu, i muž je saznao istinu i zatražio razvod. Tu se Dina predomislila, pa danas tvrdi da je s tim dečkom bila samo prijatelj i da nije bilo nikakvog intimnog odnosa. Te vruće SMS poruke, snimci odnosai ostalo – to je bila “mentorska komunikacija”.

Uzalud sve, jer je i mladić potvrdio da je bio u vezi s asistentkinjom.

IZVOR:SOURCE.BA

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page