“Nagovorila sam muža da spava s drugim ženama, to me uzbuđuje”

“Nagovorila sam muža da spava s drugim ženama, to me uzbuđuje”

Kada je Ejmi Pond (25) rekla svom suprugu da želi da on vodi ljubav s drugim ženama, njen muž je mislio da se radi o šali, ali ona je bila smrtno ozbiljna.

Njena priča sigurno nije tipična, pa ne čudi što je snimak koji je objavila na Tik Toku privukao mnogo pažnje i komentara.

Ejmi je bukvalno naterala svog muža da “šara” okolo, a kako priznaje, nju neverovatno uzbuđuju dve stvari: ljubomora i osećanje poniženosti:

“Uzbuđuje me kada je on sa drugim ženama. Teško je to objasniti, ali neverovatno zadovoljstvo osećam kada sam ljubomorna i degradirana, ako je to uopšte prava reč. Uživam dok slušam da jer ta druga žena bolja od mene u krevetu, ili da on se on bolje oseća u njenom društvu”, navodi Ejmi.

“Ja ne želim da ih gledam u akciji, ali on mora da poštuje samo jedno pravilo: da mi sve ispriča do poslednjeg detalja. Najviše volim kad on dođe kući i kaže mi: Pogodi s kim sam danas spavao! Pa mi potom ispriča sve prljave detalje i šta su sve radili zajedno”, priznaje ona.Navela je da se ponekad i pridruži suprugu:

“Za mene ovo nema veze sa preljubom, jer neverstvo podrazumeva neiskrenost i laganje, a toga ovde nema. Ja uvek znam šta i sa kim radi. Čak im se ponekad pridružim ili ih samo gledam dok vode ljubav”, objašnjava Ejmi.U početku je njen muž mislio da se šali:

“Kada sam mužu rekla šta želim, on je prvo mislio da se šalim. Zatim je pomislio: Da, baš ću da te prevarim s drugom ženom, pa da me ostaviš… Međutim, kada je shvatio da sam ozbiljna, prvo je to odbio i morala sam da ga bukvalno nateram. Popustio je kada sam mu rekla da će to učiniti za mene ako me zaista voli. Čak sam mu otvorila i profil na Tinderu. Svi me pitaju da li ja imam pravo da spavam s drugim muškarcima. Da, imam, ali mene to ne zanima, ja želim samo svog muža”, zaključila je Ejmi Pond.

IZVOR:B.92.NET

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page

Share via
Copy link