Za rođendan mužu organizirala trojku, a onda ga ostavila zbog žene koja je bila s njima - Najnovije Vijesti

Za rođendan mužu organizirala trojku, a onda ga ostavila zbog žene koja je bila s njima

svi3,2023

Majka dvoje djece Theresa Rose (36) iz Amerike tvrdi da je uvijek bila nesretna u braku, ali nije znala zbog čega.
U svemu se trudila udovoljiti svom suprugu pa mu je čak organizirala intimni odnos u troje za njegov rođendan.

Međutim, nakon toga je shvatila da je privlaci isti spol i to ju potaknulo da se razvede od muža i započne vezu sa tom istom ženom koja je sudjelovala s njima u intimnom odnosu u troje, Jacqui Mettle.”Kada sam doživjela intimnu interakciju sa ženom po prvi put, fizička i emocionalna povezanost bile je jako intenzivne”, izjavila je Rose za Daily Mail.

Ona je istakla da ju je ovo novo iskustvo natjeralo da promijeni svoj stav prema zivotu i da shvati da je privlace i zene i d ase nakon njega sve promijenlo i doslo na svoje,takodje je istkla da je dugo godina osjecala da na neki nacin brak nije za nju i da je veze sa istim spolom privlace mnogo vise ali ju je bilo strah da prizna to sebi i na taj nacin je lagala sebe i ostajala u ovom braku u kom je bila rkajnje nezadoovljna i nesretna medjutim ovo novo iskustvo sa zenom je promenilo to i na neki nacin bilo njen vodic za dalje i prihvatanje same sebe koje se desilo uskoro nakon njega

“Nakon što sam bila sa ženom, rekla sam sebi: ‘Zato sam bila tako nesretna u braku. Moj odnos s mužem je emocionalno bio jako plitak i osjećala sam se usamljeno u usporedbi sa sada kada sam u vezi sa ženom'”, kazala je.
Rose je inače odgojena u strogoj katoličkoj obitelji i rekla je da su joj od malih nogu govorili da “svi ljudi koji vole isti spol idu u pakao”,Navela je da je od djetinjstva cvrsto vjerovala u ovo

Njezin strogi odgoj prisilio ju je da skriva svoje osjećaje prema ženama, sve dok ih više nije mogla poricati. Rosein suprug nije je podržao u tome kada mu je ispričala tko je ona zaista. Rekla je da je postao jako bezobrazan te je sve rekao njezinim konzervativnim roditeljima, zajedničkim prijateljima i grupi za proučavanje Biblije u koju je išla, zbog čega je jako patila.Međutim, tada se krenula družiti s Jacqui, za koju Rose kaže da joj je spasila život. Zajedno su već više od godinu dana, a od tada su se preselile iz Kalifornije u Oregon kako bi zajedno odgajali Roseine sinove – koji imaju šest i osam godina.

IZVOR:KLIX.BA

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page