IMA 32 GODINE I JOS UVEK JE DEVICA NIKAD NIJE IMALA MOMKA JER SVI TRAZE OD NJE OVO

tra30,2023

Ona je kao Josie Grossie .

Njujorčanka Allora Campbell, 32, stvarna je verzija filma Drew Barrymore “Never Been Kissed”, otkrivajući da nikada u životu nije sklopila usne niti bila na spoju – sve do prošlog mjeseca.

Campbell, samoproglašena “kasno procvjetala”, uvijek je vjerovala da je gospodin Pravi čeka uokolo.

“Pretpostavljala sam da su žene namijenjene progonu ili da će se dogoditi neka vrsta susreta”, rekla je za South West News Service. “Ali to mi se nikad nije dogodilo.”Mislila sam da nešto nije u redu sa mnom”, dodala je.

Stanovnica Rochestera u potpunosti priznaje da je “izgubila povjerenje u ljubav” na gotovo dva desetljeća i osjećala se kao da “zaostaje za očekivanjima vezanim uz izlaske u društvu”.

Dakle, Campbell je svu svoju pažnju i energiju usmjerila u svoju karijeru i putovanj,“Osjećala sam se kao da sam izgubila 15 godina i bilo mi je tesko da se pomirim s tim”, prisjetio se Campbell. “Bila sam osakaćena rodnom ulogom. Princ princezi.”

Kada se “to nije dogodilo”, Campbell je rekla da se “puno preispitivala” o vlastitoj vlastitoj vrijednosti.

“Pitala bih – ‘Jesam li dovoljno dobra?’ ” nastavila je.

Campbell je pokušala pronaći ljubav na internetu putem aplikacija za spojeve, no iskustvo je uglavnom bilo neuspješno.“Skinula bih aplikaciju za spojeve jednom godišnje, imala bih loša iskustva s jezicima i izbrisala bih je bez izlaska na spojeve”, rekla je.

Tijekom praznika Campbell je imala prosvjetljenje da joj se život neće promijeniti ako nešto ne poduzme.

“Volim svoj život, ali htjela sam pokušati izlaziti. Proveo sam toliko godina brinući se što će ljudi misliti o meni”, prisjetila se Campbell. “Bila je to samosabotaža. Skinula sam aplikacije za spojeve i odlučila pokušati u siječnju.”“Cilj mi je bio samo izaći na spojeve i osjećati se dovoljno ugodno za to”, nastavila je Campbell.

32-godišnjakinja je nagrađena za svoj trud kada se povezala s muškarcem s kojim je od tada bila na četiri spoja.

“Bila sam prestravljena za prvi spoj. Cijelu sam vožnju pjevala ‘I Have Confidence’ iz ‘The Sound of Music’,” rekla je .

I da, poljubili su se.“Bio je tako kul što mene nije ni poljubio niko niti sam bila na spojevima”, rekla je Campbell. “Imao je stvarno poštovanje. Imala sam svoj prvi poljubac i bio je stvarno sladak.”

Sada dijeli svoje iskustvo bez izlazaka.

“Čini se kao da nosiš duboku, mračnu tajnu. Učinilo me hrabrijim što sam to rekao naglas”, rekla je Campbell. “Uvijek sam mogla odvratiti sva pitanja o spojevima, tako da nitko prije nije znao. To nije nešto čega se više sramim.”

“Ne postoji vremenski okvir. Život je maraton, a ne utrka,” nastavio je Campbell. “Nema ništa loše u tome da na spojeve ili romansu dođete kasnije.”

IZVOR;NYPOST.COM

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page