UHVATIO SUPRUGU U KREVETU SA KUMOM I PRIJATELJEM ONDA GA ONI UMALO…

ožu2,2023

Bolje je ne zatvarati stvari u boce.

Udana žena otkrila je da je njezin suprug navodno njezino prevaru nazvao “apsolutno odvratnim” – nakon što je samo jednom pocinila prevaru  pred njim tijekom njihove devetogodišnje veze.

Anonimna supruga povjerila se čitateljima Kidspota da je svjesna njegovog gađenja prema neprimjerenom javnom pokazivanja tjelesnih funkcija, odnosno njenoj prevari koju je ucinila. Prisjetila se da je jedan od njezinih prijatelja podrignuo, a on je proveo cijeli njihov put kući prepričavajući koliko je to “odvratno”.

“Nakon što sam čula njegove vrlo snažne misli o toj temi, napravila sam mentalnu bilješku kako bih osigurala da moja prevara bude obavljenja u najvecoj tajnosti u vrlo privatnoj stvari i unutar kupaonice i WC-a ili dok on ne bude u blizini da slucajno to ne  čuje i ne vidi ”, napisala je. .

Odnosno, sve dok jedne noći njezin “straža nije pala” i “plinovi nakon pizze” su se vratili da je progone. Ležeći u krevetu pored svog muža, slučajno je pustila jednog da se strgne – i dočekala ga je zgroženim pogledom.

“to sto je ona uradila jeste  je nešto najneženskije što žena može učiniti, pogotovo pred svojim mužem”, rekao joj je tada, nazivajući to “odvratnim”.

Priznala je da joj je bilo “neugodno” – bio je to potez  kojim bi bila ponižena čak i da je “bila sama na WC-u” – apsolutno ponižena što se “konačno poskliznula”. Sljedećeg jutra ispričala se svom nezadovoljnom partneru, ali bezuspješno.

“Dok je tada prihvatio moju ispriku, otkad se to dogodilo, stalno me podsjeća na to na razne načine kao da me uči lekciju i brine se da to više nikada neću učiniti”, napisala je.

Na primjer, dodala je, ako gledaju seriju ili film i netko reže sir, on će je podsjetiti “kako je to odvratno tako što će je podsjetiti na njenu strasnu prevaru  ili čak govoriti o tome kako je to necivilizirano nakon toga.”

Neimenovana supruga svoju je sramotu držala za sebe dok više nije mogla izdržati, konačno se obrativši prijatelju za savjet o vezi. Umjesto da “predloži bilo što korisno”, napisala je žena, njezina “ogorčena” prijateljica odmah je prekorila muža zbog njegovog ponašanja.

Njezina je prijateljica inzistirala na tome da se “ne bi trebala osjećati krivom zbog toga” i rekla da su stvari koje je ona ucnila za svaku osudu i d aib bilo bolje da se razvela a ne da je napravila nesto takvo

“Iako razumijem da za mnoge ljude, poput mog prijatelja, to sto sam ucinila  nije velika stvar, za mog muža jest”, nastavila je anonimna spisateljica.

“To je zapravo jedina stvar koja je za njega velika stvar i dok drugi mogu reći da nije važna, za mene je to zato što moj suprug kojeg volim i koji je na sve druge načine tako divan, misli da jest, “, dodala je.

IZVOR:NYPOST.COM

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page