OSTAVILA MUŽA, DA BI SE UDALA ZA BOGATAŠA Vrlo brzo život se Aleksandri pretvorio u pakao, ali nije bilo nazad

Ostavila tadašnjeg muža koji ju je obožavao. Ludo se zaljubila u Sergeja koji je podsećao na njenu rodnu zemlju, a pri tome je bio brutalno bogat.Život Aleksandre Tolstoj nije srećan, iako se grofica trudi da iz petnih žila pokaže kako joj se svet pretvorio u bajku.Naime, Aleksandra je potomak velikog ruskog pisca Lava Tolstoja, a njena porodica je nakon komunističke revolucije izbegla u Veliku Britaniju gde i danas živi.

Iako njen život mnogima izgleda kao bajka, Aleksandra je doživela veliku muku, upravo zbog toga što je pogrešno izabrala sebi muža.Pre tačno 14 godina Aleksandra se ludo zaljubila u čoveka svojih snova: on je bio Rus i bio je bogat, piše Story.hr

Grofica Tolstoj je zbog Sergeja Pugačeva ostavila tadašnjeg muža koji ju je obožavao. Ludo se zaljubila u Sergeja koji je podsećao na njenu rodnu zemlju, a pri tome je bio brutalno bogat, ali njena bajka se ubrzo pretvorila u pakao.Sve je počelo da se raspada pre sedam godina. Do tada je Aleksandra živela u luksuznom domu sa svoje troje dece.
“Imamo dva vozača, dve spremačice, englesku i rusku dadilju, kao i francusku učiteljicu koja s decom radi domaće zadatke. Preselili smo se ovde čim sam rodila prvu bebu, i kupili smo kuću”, ispričala je Aleksandra za BBC.

Ona se tada bavila turizmom i bila je veoma uspešna u svom poslu, a suprug joj je bio bogati oligarh. Zbog njega je ostaviila bivšeg supruga Šamila Galimzjanova, a s kojim je bila u braku 6 godina. On je s druge strane bio siromašni Kozak kojeg je upoznala putujući prostorom Rusije, a iako ga je volela, brak se raspao jer joj on nije mogao priuštiti život o kakvom je sanjala.

Iako je rođena kao grofica, s prvim suprugom nije plivala u novcu, a uvek je imala san da živi kao na ruskom carskom dvoru. Tako je Aleksandra upoznala bogatog Sergeja i brzo se udala za njega.

“Toliko sam se zaljubila u njega. Bilo je jako romantično, nikad nisam osetila takvu povezanost s nekim”, rekla je ona jednom Za godinu dana od upoznavanja rodila je prvo dete i živeli su na relaciji Moskva-London-Pariz. Imala je privatni avion, neograničena finansijska sredstva, a priznala je da u početku život s oligarhom nije mogao biti savršeniji.

“Dao bi mi svoju kreditnu karticu, a ja bih išla u šoping, mogla sam raditi šta god poželim”, hvalila se Aleksandra, a onda je sve krenulo nizbrdo. Naime, zbog političkih promena, njenom suprugu posao više nije cvetao u Rusiji. Nekad veoma bliski, Sergejev i Putinov odnos postao je hladan.

Sergej je u Rusiji imao nadimak “Putinov bankar” jer je davao zajmove vladi kad god je to zatrebalo, a onda se desio skandal u kojem su pričali da je Sergej blizak sa mafijom. Protiv njega su pokrenute službene istrage, te je ovaj bogataš ubrzo pao na niske grane.
Aleksandra je živela u strahu, jer je uskoro počela da dobija pretnje smrću. Odbila je Sergejevu ponudu da pobegnu u Francusku.

“Sergej je tada imao jednu od svojih eksplozivnih epizoda i fizički me je napao. Zaključao je decu u sobu, odvojio ih od mene, a naše pasoše je zaključao u svoj sef. Nešto je u meni puklo tog vikenda – znala sam da nismo sigurni”, ispričala je ona.

U proleće 2016. je s decom pobegla od muža i nikada mu se više nije vratila. No, izgubila je i finansijsku sigurnost i sva sredstva. Sada živi s decom u selu u Oksfordširu, a otac njene dece nije video naslednike od 2016. Aleksandra je ponovno pokrenula svoj posao vezan za turizam i shvatila je da novac u životu ipak nije najbitniji – ali naučila je to na teži način.

IZVOR:ALO.RS

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page

Share via
Copy link