RADOJKA”ZIVIM I RADIM U CRNOJ GORI I ZELIM LJUBAV I DRUZENJE JAVITE SE”

velj20,2023

Interesi
Sport, ples, aktivnosti na otvorenom, shopping, psihologija, biznis, kazalište, crtanje, umjetnička gimnastika i plivanje.Moji hobiji nisu originalni – putovanja, kuhanje, čitanje, ples, glazba i sport. Što drugo? Moda i umjetnost. Mnogo brinem o svom zdravlju i nadam se da ću naći muškarca koji će biti isti. Želim da budemo zdravi i sretni, zato moramo biti aktivni. Koji je tvoj omiljeni sport? Hoćeš li sa mnom podijeliti svoje interese?

Self Description
Umorni ste od dosadnog života? Je li to sve zato što nemate lijepu azijsku čokoladicu?! Slažete li se sa mnom? Namignem. U meni teče vrela krv, spreman sam pokazati koliko strasti i ljubavi može biti u jednoj dami, spreman sam ti dati cijelog sebe svaki dan. Po prirodi sam vrlo draga i iskrena osoba, samo nažalost u naše vrijeme malo tko zna cijeniti te kvalitete, ali znam da mogu naći osobu koja će to cijeniti u meni, koja ima iste vrijednosti. Ne mogu se nazvati idealnom damom, jer nema idealnih ljudi, ja, kao i svi drugi, imam svoje nedostatke i prednosti. Ja sam iskrena osoba, uvijek kažem ono što mislim. Zato ti sad kažem da-da tebi, piši mi, daj nam priliku da se približimo jedno drugom. Ne želim sjediti ovdje dugo,Pogledaj me! Ja sam stvarna i živa. Ja sam osoba koja svoju ljubav i svoj sretan život želi podijeliti s nekim posebnim. Osim toga, odan sam, pošten i strastven, ljubazan i senzualan, neovisan i ozbiljan. Ovdje sam da ostvarim svoj san i budem sa svojim voljenim. Pišite mi, saznajte više o meni i obećavam da ću vam ukrasti srce!

Tražim
Govoreći o osobi koju želim upoznati, mogu reći jednu stvar: molim vas, budite iskreni sa mnom. Nema potrebe za lažnim riječima i obećanjima. Tražim otvorenog, vedrog i mudrog muškarca. Nije me briga za tvoj izgled, tvoju visinu, osobni prihod, nacionalnost ili godine. Za mene je najvažnije kakav odnos imamo jedni prema drugima. Bude li postojalo poštovanje i razumijevanje, zajedno ćemo prebroditi sve poteškoće koje nam se nađu na putu.Želim razgovarati o svom savršenom muškarcu. On je ljubazan, strastven, pametan i pozitivan. Nadam se da ima dobar smisao za humor jer se volim smijati. Uvijek nastojim biti optimista i želim da moj budući partner bude takav. Treba mi netko tko je psihički zreo. Samo pravi osjećaji između muškarca i žene mogu usrećiti ljude. Trebam takvu osobu u svom životu.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page