RADNICA HOTELA OTKRILA SVE O NEMORALNIM PONUDAMA I ZAHTJEVIMA : Biće VAM MUKA kada čujete PRAVU ISTINU - Najnovije Vijesti

RADNICA HOTELA OTKRILA SVE O NEMORALNIM PONUDAMA I ZAHTJEVIMA : Biće VAM MUKA kada čujete PRAVU ISTINU

velj20,2023

RADNICA HOTELA OTKRILA SVE O HIGIJENI U SOBAMA: Biće VAM MUKA kada čujete PRAVU ISTINU

Ona je navela da je u toku svog rada dobila i nekoliko nemoralnih ponuda raznih gostiju hotela koji su imali ponekada i veoma cudne zahteve od nje i zelje.A sto se tice higijene samih soba oktrila je mnoge stvari
Nikako ne preporučuje da pijete iz čaša koje dobijete u sobi,Bivša radnica hotela je posle otkaza progovorila o šokantnim detaljima koji se odnose na održavanje higijene u njima.

Džanesa Ričard iz Kanade (26) pre nego što je zatrudenla, radila u jednom vrlo luksuznom hotelu. U međuvremenu je potala mama, a onda se usudila da otvori Pandorinu kutiju i otkruje nam jezive stvari o hotelskom smeštaju. Zbog svojih iskrenih smernice, postala je veoma popularna na TikToku, gde ima svoj progil pod nazivom „Ispovesti bivše hotelske radnice“. Želim samo da napomenem da je ovo zasnovano na mom ličnom iskustvu i hotelu u kojem sam radila. Nisu svi hoteli ovakvi – naglasila je odmah na početku Džanesa.

Prvo pravima koje morate poštovati, kada odsednete u nekom hotelu je: Nikad, i ponavljam, nikada ne hodajte bosi po tepisima! Iako se usisavaju između odsedanja svakog gosta, osoblje ih retko pere i dubinski čisti. A kad kažem retko, mislim možda jednom godišnje… Zato uvek nosite čarape ili papuče – upozorava.I dodaje da hotel nikada ne rezervišete preko posrednika, jer ne znate šta ćete dobiti.

– Ukoliko je moguće, smeštaj direktno bukirajte preko hotela, ako rezervišete preko treće strane, vaša soba i tip sobe nisu zagarantovani – objasnila je ona.Nikako ne preporučuje da pijete iz čaša koje dobijete u sobi. Ne bih preporučila da pijete iz tih čaša. Često se ne menjaju između gostiju, sve dok „izgledaju“ čisto“. Ako je vidljivo da su korišćene, biće očišćene i zamenjene čistim, ali ako izgledaju kao da ih nisu dirali ili da nisu iz njih pili, ostaviće to za sledećeg gosta – rekla je Džanesa.Potom se osvrnula i na posteljinu.

– A pre nego što zatražite set čistih čaša, pregledajte i jorgan – da li je čist? Ispostavilo se da ni jorgani nisu tako čisti kao što biste očekivali. Većina hotela, ne peru svoje jastuke i jorgane“. Oni ih peru možda jednom godišnje što je stvarno je***o odvratno – sa nevericom priča ova bivša radnica u hotelu.

Ostali korsnici TikToka su se složili i te kako sa Džanesom, a komentari sa sličnim iskustvoma se nižu u velikom broju ispod njenih objava, samo neki od njih su:
„Nedovoljno zaposlenih koji su nedovoljno plaćeni – ovo je rezultat“, usaglasio se još jedan korisnik.

Činilo se da je jedan korisnik primetio problem prljavog tepiha: „Ljudi me ismevaju jer nosim hotelske papuče – a sada su moje sumnje potvrđene, hvala!“„Novostečeni strah od hotela posle svih ovih priznanja“, prokomentarisao je još neko – i ne možemo se više složiti.
„Ne, ovako je u svakom hotelu“, dodao je jedan bivši zaposleni.

IZVOR:ESPRESSO.CO.RS

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page