PREVARILA MUŽA SA 30 GODINA STARIJIM MILIONEROM A ONDA SE DESILO..

Indijska glumica Mahi Vij koju gledaoci u Bosni i Hercegovini prepoznaju po ulozi u seriji „Nakusha“ koja se emituje na OBN televiziji prema pisanju indijske žute štampe neizostavan je začin u svakoj čorbi. I ako je udata i fotografije „idiličnog braka“ često okači na društvene mreže nedavno je seksepila zvijezda „Nakuše“ šokirala mnoge, Naime priredila je flert sa indijskim milionerom, čime je pomrsila konce svima koji su vjerovali da je „Majka Tereza“ tamošnje javne scene. Milioner je od mlade glumice stariji čak 30-ak godina.

„Dvije noći na dva različita mjesta u ludom provodu uz kikotanje na ramenu“-tim riječima opisala je indijska štampa materijal koji su im sa lica mjesta donijeli njihovi fotografi. Na fotografijama su Mahi i novokomponovani indijski bogataš u raskalašenom noćnom provodu.

Mlada mama čiji je suprug milijunaš 25 godina stariji od nje tvrdi da je on najbolji ljubavnik kojeg je ikada imala – unatoč tome što ga stranci zovu njezinim “djedom”.Dvadesetosmogodišnja Leila, koja ima 12-godišnju kćer , kaže da je upoznala Brucea Griffina dok je tražila nešto ležerno s “etabliranim muškarcem”Fashionistica kaže da je bila prisiljena oguljiti jer je bombardirana komentarima na internetu od “ljubomornih švorc muškaraca u svojim 20-ima” koji je nazivaju kopačicom zlata odmah nakon “sugar daddy”.

Leila kaže da bi svatko tko želi biti u vezi s razlikom u godinama trebao zanemariti percepciju ljudi i raditi ono što ih čini sretnima.Ne možete svima ugoditi i ne biste trebali pokušavati”, rekla je.
Leila iskreno priznaje u spavaćoj sobi kada kaže da je Bruce “najbolji ljubavnik kojeg sam ikad imala”.
“Bruce i ja smo vrlo otvoreni i iskreni jedno prema drugome i našem odnosu”, rekla je.“On je želio mlađu, atraktivnu ženu s kojom bi proveo neko vrijeme, a ja sam željela etabliranog muškarca s kojim bih mogla provesti neko vrijeme.Nakon prvog spoja brzo smo shvatili da to neće biti tako. Bila je to ljubav na prvi pogled.
“Bio je tako prizemljen i zabavan i nikad nisam upoznao nekoga tko je bio takav džentlmen u svojoj mjeri.”

Kako prenose portali u indiji, par se sastajano po hotelima u predgrađima New Delhija gdje su dočekivali jutro poslije lude zabave za koju im nije trebalo društvo.Na govorkanja medija nisu ostale imune i njene kolege koje su prokomentarisale da im se ne sviđa ponašanje kolegice izrazivši nadu da će prestati na ovaj način da zabavlja javnost IndiejBez sumnje nova ljubav je na pomolu! Vjerujemo da će mlada glumica svojim ponašanjem ali i glumom da ukrade slavu trenutnim zvijezdama indijskih malih ekrana.
IZVOR:EKSKLUZIVA.BA

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page

Share via
Copy link