Na porodu saznao da ga ŽENA vara: ODMAH SAM ZNAO DA NISAM OTAC PO OVOM DETALJU

Mark i njegova supruga Anna čekali su svoje četvrto dijete. Mark je bio posebno uzbuđen jer je nakon tri kćeri trebao dobiti sina, ali ono što se dogodilo nije ni najmanje očekivao.Mark je bio sa svojom suprugom na porodu i nestrpljivo iščekivao svog sina, bar je tako mislio- Čim se dijete rodilo, bilo je vrlo jasno da ja nisam otac. Dijete je bilo crno. Bio sam apsolutno šokiran. Ne samo da sam otkrio da dijete koje toliko očekujem nije moje nego sam otkrio i da me supruga vara – napisao je Mark na Redditu.

Mark nikada nije mislio da se takvo nešto može dogoditi jer je njihov brak jako dobro funkcionirao.
Kako kaže, bili su nevjerojatno bliski, smatrali su se najboljim prijateljima koji dijele slične vrijednosti, interese i hobije.Pa kad je Anna početkom ove godine neočekivano zatrudnjela, Mark ni na sekundu nije posumnjao da se događa nešto čudno.

– Kada smo otkrili da ćemo imati još jedno dijete to nam je bilo iznenađenje jer je moja supruga odlučila imati samo troje djece iako sam ja oduvijek želio više. Zbog toga smo jako pazili, ali ja sam bio oduševljen kada sam čuo ovu vijest – objasnio je Mark.Tako je Mark bio potpuno slomljen kada je otkrio ne samo da nije biološki otac već da ga je i toliko voljena supruga prevarila.

Anna je upoznala muškarca u jednom klubu gdje su se napili i imali nezaštićen odnos. Razmijenili su telefonske brojeve, kako bi se ponovno vidjeli, ali onda je Anna otkrila da je trudna i muškarac je blokirao njezin broj.

– Pokušala me smiriti i rekla mi da joj on ništa ne znači, da je pogriješila i da želi da zajedno odgajamo našeg sina. Ali, nisam mogao ostati više s njom – otkrio je Mark.Čak su i Annini roditelji, koji su, prema Marku, otvoreni rasisti, ponudili da mu plate odvjetnika kako bi dobio skrbništvo nad djecom. Također su mu rekli da će novac koji su čuvali za Annu sada dati njihovim kćerima, jer se ne mogu pomiriti s tim da imaju crnog unuka.

– Tražili su je čak i da dječaka da na usvajanje što je ona odbila. Nekoliko puta su joj prijetili da će je izbaciti iz oporuke ako to ne napravi, što su na kraju i učinili jer je ona odbila napustiti svog sina – rekao je Mark.Mark je dodao da ne zna treba li prihvatiti ponudu njenih roditelja jer bi s tim novcem njihove kćeri imale puno koristi.

IZVOR:24SATA.HR

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page