LELU JE PREVARIO MUŽ POSLE 30 GODINA BRAKA! ONA JE ODLUČILA DA SVE PODELI SA CELOM SRBIJOM: Ta njegova iz Loznice je dolazila u Beograd, a morali su negde da rade te stvari.

Autorka videa koji je za samo par dana postao viralan na internetu zove se Lela. Ona je udata, ima troje dece i supruga.Na prvi pogled idiličan, porodični život. Međutim, Lelu je prevario muž, a ona je odlučila da sa celom Srbijom podeli to iskustvo. U videu pod nazivom “Muž me je ostavio” ona je detaljno opisala kako i zbog čega je do toga došlo, a u

Lela je nazvala “Muž me je ostavio”. Ona je u njemu detaljno objasnila kako se sve dogodilo, a u nastavku vam prenosimo najzanimljivije delove njene ispovesti.”Šta se dešava? Dešava se da sam osetila da nešto nije u redu i baš sam rekla i ćerci i koleginici, ovaj nešto mulja mora da je uhvatio nešto da kresne. Pomislim neka ga, ajde, mi smo 30 godina zajedno. Mislila sam da to neće biti presudno za naš rastanak. Nisam ga ni napadala, lepo sam ga pustila, mora čovek malo da se istrese. Nije meni što je on našao, jer sam ja to i znala, ali mi je to što mi je rekao. On je mene hteo da povredi i da me ponizi. Da on meni pominje jednu ženu iz Loznice, s kojom je bio možda 5-6 puta samo, ženi koja mu je rodila troje dece, s kojom je 30 godina zajedno.

Kaže nebitna mu je žena, ali vrlo je bitna, jer je on meni nju pomenuo. Druga stvar je što je on s tom ženom morao negde da radi te stvari. Nije na livadi sugurno, morao je da plati neki hotel, a sigurno žena nije htela da se kreše bez nekog pića.. Tako da sve to što je uradio s gospođom seljankom iz Loznice, mogao je i mene da odvede u hotel da me iznenadi, kupio bi me za ceo mesec. Ja sam od njega imala sigurnost. Ja sad to neću imati. Ja moram da krenem dalje, jer ovo ionako nije funkcionisalo – počela je Lela svoju ispovest,a zbog čitave situacije nije mogla da zadrži suze.

Tu se snimanje prekinulo jer je gospođi Leli pala kamera. Već uplakana, podigla ju je i nastavila svoju ispovest, a naglasila je da mora da požuri jer će “džukela” uskoro da se vrati.

“Muškarci definitivno nemaju neku čvrkicu u mozgu, oni razmišljaju I to je tačka. Koliko god vi mislili da je vaš muškarac drugačiji, tako sam i ja mislila da je moj, da je moj Srećko najbolji muž na svetu i da me nikad ne bi ostavio,” nastavila je svoju ispovest, a potom je imala još jedan savet za sve žene.

“Ukoliko vidite da je vaš muškarac tako nedokazan, imajte švalere, ne dočekajte ovo bez švalera, ozbiljno vam kažem. Svaka žena treba da ima švalera, majke mi rođene. Ja ga nisam imala, a sad ću da ga imam!” savet je upućen svim ženama.

Našla je ipak i jednu dobru, za nju korisnu stranu cele ove priče:

“Ono što je dobro u ovoj priči, jeste što mi se čini da ću sada smršati i da ću imati veću motivaciju. “Ona s druge strane, nije mogla da razume kako je moguće da je poraz doživela od osobe s kojom je 30 godina, zbog žene koja ima 55 godina, a navela je još neke detalje vezane za prevaru.

“Žena ima 55 godina. Ja mogu samo da zamislim kako izgleda žena sa 55 godina iz Loznice. Ona tako dolazi u Beograd po neki put. Inače joj je muž umro, tako da ako slučajno znate ko je, pozdravite je. Sve se to događa kada mi je mama bolesna, sin nam je tamo gde je, da on nije mogao da se iskulira, to se tačno videlo da je hteo da me ponizi. Ono što očekujem od samoće, biće sigurno više videa, imaću manje para,” završila je prevarena žena svoju potresnu ispovest

IZVOR:KURIR.RS

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page

Share via
Copy link