‘Nikad nisam prevarila muža, ali DNK test pokazuje da kćer nije njegova!’ Žena se kune da govori istinu, ali dokazi pokazuju drugačije

Mlada žena ostala je u šoku nakon što je potajno napravila DNK test svoje kćeri, a rezultat je pokazao da njezin suprug nije otac djevojčice. Zbunjena, morala je otići na internet i zatražiti objašnjenje.

Neimenovana žena primijetila je nešto čudno na jednom od svoje djece što ju je nagnalo da ga testira. Odlučila je tajno napraviti DNK test svoje kćeri. Ispostavilo se da je to njezino dijete, ali da njezin suprug nije djetetov otac. Žena je ostala zbunjena jer nikada nije imala aferu s drugim muškarcem otkako je upoznala svog muža.Na internetu je opisala svoj problem, a ljudi su otkrili moguće scenarije njezine situacije.

Vjerujem joj kad kaže da nije bila ni s kim osim s mužem. Neki stručnjaci tvrde da dijete može imati DNK samo jednog roditelja i to je znanstveno dokazano – komentirao je jedan korisnik.
Druga je dodala: “Što ako su je drogirali muž i njegov prijatelj, pa je nepoznati muškarac spavao s njom? A njen muž to želi iskoristiti protiv nje da prekine s njom? Ili je muškarac impotentan i djeca nisu njegova?”

PROCITAJTE I

Žena od 56 godina postala surogat majka kćeri vlastitog sina

Kada se Nancy Hauck, inače 56 godina stara, dobrovoljno prijavila da služi kao surogat majka za svog sina i njegovu suprugu, prošlo je više od dva desetljeća otkako je dočekala dijete. Njezin suprug, Jason Hauck, odmah je bio dirnut njezinom nesebičnošću – iako priznaje da je u dubini svog uma imao određene strahove. Ali nakon devet mjeseci “držanja figa” i beskrajne podrške, bio je tu uz nju kada je rodila Jeffovu i Cambrijinu kćer Hannah.

“Prošla godina me zauvijek promijenila“, kaže Jason, 59, za PEOPLE. “Ljubav koju osjećam prema vlastitoj ženi nikada nije bila jača.”Nancy se slaže da nas je “ovo iskustvo uistinu promijenilo i zapečatilo naš odnos”.

“Nikada se nisam osjećala bliskijom, voljenijom ili razumnijom od strane mogu muža”, kaže ona. “Ovo iskustvo je izvuklo najbolje i najplemenitije osobine u svakom od nas,Nancy, prorektorica na Sveučilištu Utah Tech, prva je spomenula surogat majčinstvo oko mjesec i pol nakon što je Cambria (30) imala histerektomiju nakon rođenja blizanaca Diesela i Luce 2021. godine.

Iako je njezin život bio ugrožen, Cambria kaže da je odluka da se podvrgne zahvatu “bio težak izbor”.
Bile su potrebne četiri godine liječenja neplodnosti prije nego što je par začeo svoju prvu djecu – blizanke Veru i Ayvu, koje sada imaju 4 godine – uz pomoć IVF-a. U jednoj rundi uspjeli su oploditi sedam embrija, pa je par znao da bi taj postupak značio da možda neće moći “iskoristiti sve naše embrije”.

Međutim, na kraju su “oboje odlučili da ćemo samo ići dalje s nadom u bolje sutra“, kaže ona.Kad je Nancy pokrenula tu temu sa svojim 33-godišnjim sinom, nije mislila da bi to bilo moguće zbog svojih godina, ali “sam htjela dati do znanja Jeffu da može računati na tu opciju.”

Sljedećeg dana, kad je to spomenula svom suprugu, Jason kaže da je bio “stvarno dirnut“, ali naposljetku “nije ni mislio da bi to mogla biti realna opcija“.

IYVOR>RIJEKA.DANAS

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page

Share via
Copy link