ERNA"IMAM 27 GODINA I IZ BIJELJINE SAM ZELIM DRUZENJE I VEZU JAVITE MI SE" - Najnovije Vijesti

ERNA”IMAM 27 GODINA I IZ BIJELJINE SAM ZELIM DRUZENJE I VEZU JAVITE MI SE”

velj4,2023

Interesi
Volim glazbu, ples, slobodno vrijeme provodim u prirodi, uz more, razmišljam o životu ili sanjam. Uvijek pokušavam živjeti u zadovoljstvu. Ja sam žena koja brine o sebi, fitnesu i duhovnom razvoju. Volim fotografiju i filmove. Volim kupovati! Volim životinje i brinem se o njima.Najbolji način da svakodnevno skrenem misli s posla je okupirati ruke i glavu nečim kreativnim. Jedan od tih hobija je crtanje. Mogu crtati kod kuće ili otići u prirodu. Važno je da mi taj proces pričinjava zadovoljstvo. Trudim se stalno inspirirati i usavršavati, pa volim posjećivati ​​izložbe suvremene umjetnosti, razgledavati zanimljive slike poznatih umjetnika. Kad gledam tuđi uspjeh, želim ići dalje, naučiti nešto novo. Drugi moj hobi je ples. Od djetinjstva se bavim plesom i ne mogu se zamisliti bez toga. Ali moja najveća strast uvijek su bila putovanja. I što je najvažnije, jednako me zanimaju putovanja po najbližim gradovima, kao i pronalazak nečeg novog i zanimljivog u dalekim zemljama. Većinu vremena putujemo kao obitelj. Putovanja su za mene s obitelji već postala dobra obiteljska tradicija. Sanjam o velikom putovanju automobilom.

Licni Opis
Zaista mi je teško govoriti o sebi. Radije bih čuo vaše mišljenje o meni. Moj život je nemoguć bez vrele ljubavi i strasti, želim da moj budući muškarac i ja imamo jaku privlačnost jedno prema drugom čak i na daljinu… Ja sam dama koja zna kako nasmijati svog muškarca, kako mu ugoditi. Volim život i znam uživati ​​u njemu. Vrlo sam podatna, poštena i puna poštovanja, doista vjerujem da ljubaznost i poštovanje mogu učiniti svijet boljim mjestom.Ja sam privlačna, ljubazna, iskrena i pomalo povjerljiva! Zato vas molim da me ne uvrijedite, došao sam u potragu za ljubavlju i srećom. Hoćeš li me zagrliti na prvom spoju ili ćeš odmah krenuti sa strastvenim poljupcima? Znanstvenici kažu da “smijeh produžuje život”, pa živimo vječno, a ja ću vam u tome pomoći i zabavljat ćemo se cijeli život! Jeste li spremni za ovu avanturu sa mnom?

Tražim
Cijenim intelekt, sposobnost komunikacije. Mislim da je u vezi ova vještina vrlo važna, komunicirati i slušati jedno drugo, to je ono što želim. Voljeti, cijeniti, poštovati i biti pošten ključ je snažne obitelji. Budi svoj, daj mi svoj osmijeh i ja ću ti dati svoje srce. Ako tražite ozbiljnu vezu, nadam se da ću dobiti vaše pismo.Želim pronaći brižnog, pristojnog, pouzdanog muškarca, spremnog za ozbiljnu vezu. Tko će biti vjeran i iskren sa mnom, tko je spreman zaljubiti se, tko će jednostavno otvoriti vrata svog svijeta i reći da je ovo naša šansa, a nadam se da je spreman promijeniti moj život i biti sa mnom zauvijek!

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page