DARIJANA"37 MI JE GODINA I I ZIVIM U BIHACU ZELIM UPOZNAVANJE" - Najnovije Vijesti

DARIJANA”37 MI JE GODINA I I ZIVIM U BIHACU ZELIM UPOZNAVANJE”

velj4,2023 #Dodavanje #ona trazi njega

Interesi
Ja sam žena koja ima puno energije. Volim sport, jogging, biciklizam, plivanje, teretana, svaki dan se bavim nekim sportom i naravno, to mi puno pomaže da budem u formi. Volim kuhati neobična tradicionalna jela, možda znam kuhati ono što vi najviše volite? Želite li kušati moja jela?Čitajući knjige, hodanje po planinama, sport, ples, vožnja, aktivnosti na otvorenom, kupovina, psihologija, posao, kazalište, crtanje, vrtlarstvo, pletenje i moda, želim kreirati vlastite ukrase za kuću. Sport me čini boljim i jača moje tijelo. U slobodno vrijeme mogu otići u kino sa svojim djevojkama.

Licni Opis
Budući da volim putovati i proputovao sam mnoge zemlje, odlučio sam otvoriti mali motel, a sada je to nešto što mi donosi ne samo novac nego i veliko zadovoljstvo. Posjetio sam više od 20 zemalja i iz svake sam donio neke neobične recepte koje sam onda kuhao kod kuće. Vrlo sam otvoren i ako se želite upoznati, rado ću vas ugostiti ili doći k vama. Imam rijetku boju očiju i šarmirat ću te svojim očima pri prvom susretu, slažeš li se?Moji prijatelji kažu da sam ja Rapunzel, gdje je onda moj princ koji me želi izbaviti iz visoke kule? Kao što ste već shvatili, ja sam osoba s humorom… Smijeh je ključ uspjeha. Moj karakter je miran, ali ponekad znam biti zaigran i groovy. U hrani preferiram plodove mora, povrće, voće i srednje prženo meso. Slabost mi je masaža, pogotovo ako ima aromatičnih ulja i svijeća, onda mi je to veliko zadovoljstvo. Sve žene imaju zagonetku, ako želiš pogoditi moju, dat ću ti znak

Tražim
Zanima me hrabar muškarac koji se ne boji upoznati u stvarnom životu i započeti prave veze. Dopisivanje je svakako dobro, ali susret u stvarnom životu je nešto najbolje što može biti. Budite spremni na to da ćete se puno smijati sa mnom, jer ja se jako volim šaliti, pripremite neke šale, ahah. U meni ima puno privrženosti i ljubavi i stvarno želim upoznati čovjeka kojemu mogu dati sve ovo i dati svoje srce jednom zauvijek.Moj život je pun zanimljivih događaja. Jedino što mi nedostaje je muškarac kojeg volim pored sebe. S njim bih dijelila ovaj užurbani život, zato sam odlučio napraviti profil ovdje. Puno je lakše upoznati se sa zanimljivim sugovornikom na internetu. Jeste li spremni krenuti putem koji će nas dovesti do sreće?

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page