DRAMA “Ko je rekao da je dijete tvoje?” Miljana trudna, spominje NJEGA? ZOLA NE DOLAZI SEBI! (VIDEO)

velj3,2023

Voditelj Milan Milošević se sinoć u “Pretresu nedjelje” odmah dotakao jedne od gorućih tema koja je danima unazad tresla Belu kuću, a prvi ko je imao čast da govori jeste upravo akter iste, a to je Miljana Kulić. Naime, potvrđeno je da je Miljana definitivno trudna.
– Ovdje se dešava da svi skačete na Miljanu, povodom njene odluke. Niko ne kaže da je Zola taj muškarac koji je sve vreme Miljani pravio dijete. Da li ti je imalo neprijatno da ne učestvuješ? – pitao je Milan Zolu.

– Miljana je radila test koji je pokazao jednu crtu, nakon toga, čujem neke druge stvari. Čekao sam pretres, jer si ti jedino validan. Ja nisam monstrum uopšte. Prvi put kada sam to čuo, ja sam reaagovao, ja nisam znao za to, samo sam čuo neke priče. Jednostavno, sada želim da popričam sa njom, ja sam joj već rekao da sam tu – rekao je Zola.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
– Ko je rekao da je dijete tvoje? Da mi treba lek za rak, ja ga od tebe ne bih uzela! Kada on završi, pričaću ja – vikala je Kulićeva.

– Znam da ona ima najgoore mišljenje o meni, ali ja želim da razgovaram sa njom – objasnio je Ćolić.

– Ja sa Danilom iz Subotice moram da razgovaram – ubacila se Miljana.

– Mi smo napolju pričali o budućnosti, neću da lažem. Ne znam šta da kažem sad, ne mogu da vjerujem da neće da razgovara sa mnom – dodao je Zola.

– Ja sa dotičnom personom neću da se nadglašavam. Nikome nisam htjela da pričam, ali je od srede test pozivan. Mini sam to rekla, i zamolila je da nikome ne priča. Poslije toga od sreijde je Ivana Šašić sa mnom radila test, i ja sam već dvadeset dana osećala da se nešto dešava. Ja sam svih ovih dana imala mučnine, vrtoglavice, i to nisam ja. Spavala sam po 20 sati i ostalo. U četvrtak je test opet bio pozitivan, i u nedjelju je Maja plakala kod mene i kako se popela na gelender, ja sam rekla da imam veće probleme od nje i da sljedeće nedjelje idem na kiretažu. I jutros sam saznala – rekla je kroz suze Miljana, pa nastavila:
– Da je bilo ko drugi, zadržala bih dijete. Ja sam se uvjerila kakav je on posle svega, apsolutno mi se zgadio. Ovo se svima događa, pričale su mi žene, imaju dva djeteta i sticajem okolnosti ostanu trudne po treći put. Ovde mogu da morališu koliko hoće. Nikako nisam reagovala kada sam vidjela dvije crte, iskreno – objasnila je Kulićeva, pa dodala da razgovora sa Zolom neće biti.

Detaljnije u nastavku teksta, u video – prilozima kojii slede.

IZVOR:NOVI.BA

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page