Zatekla je MAJKU kako se ljubi sa njenim DEČKOM, onda je krenuo PAKAO: Kinjili su je i kljukali lekovima - Najnovije Vijesti

Zatekla je MAJKU kako se ljubi sa njenim DEČKOM, onda je krenuo PAKAO: Kinjili su je i kljukali lekovima

sij26,2023

Potresna ispovest devojke koju je rod rođeni izdao i mesecima psihički maltretirao,Porodični odnosi umeju da budu komplikovani, a neretko se desi i da članovi porodice slome srce jedni drugima. Najčešći razlog raspada jedne porodice je prevara jednog od supružnika.

Supruge “padnu” na čari muževljeve braće ili muževi na svastike, a postoje i one malo bizarnije – žena sa svekrom ili muž sa taštom.

Korisnica TikTok-a Alena Sanki posumnjala je da nešto nije u redu sa njenom vezom kad je njen tadašnji dečko postao jako blizak sa njenom majkom.

– Moja mama je spavala sa mojim dečkom 8 meseci do dana pre mog 18. rođendana, a onda je otišla sa njim i od tada su dobili bebu i verili se. Četiri godine nismo u kontaktu – rekla je Alena.

– Kad sam krenula u vezu sa tim dečkom imala sam 17 godina, a on je imao 21. Apsolutno normalno, ali bila sam jako naivna. Dakle, doslovno mesec dana nakon početka veze, on je bio kod mene kući, mama bi mu kuvala čaj, dok je tata spavao na sofi preumoran posle radnog dana – ispričala je.

Kaže da je odmah imala osećaj da nešto nije u redu, pa je rešila da proveri.

– Nisam bila sigurna, ali sam mislila da čujem zvukove, pa sam sišla niz stepenice i zatekla mamu kako se ljubi sa mojim dečkom. Ja sam, naravno, užasno reagovala na ovo. Otrčala sam gore na sprat, a njih dvoje za mnom. Oboje su poricali da se išta dogodilo, čak su me i uverili da sam luda – rekla je u videu.

Alena je tad otkrila da su majka i dečko pokušali da je izmanipulišu da pomisli da je luda, a na kraju je dobila i lekove za smirenje.

– Odveli su me kod lekara, stavljena sam na lekove i sve vreme mi je mama nabijala na nos da će moj brat ostati bez majke ako išta kažem, što bi bila moja greška. Kao devojka od 17 godina koja je jako volela svoju porodicu, ovo me je puno povredilo. I tako su mi rekli da sam luda i počela sam da pijem lekove. To je trajalo od marta do oktobra, kad sam napunila 18 godina – objasnila je.

U nastavku je kazala da se za to vreme desilo puno incidenata sa njenim dečkom, koji je čak i postao agresivan.

– Napao me je i posekao pored oka, a moja mama je njega odvela na kafu da se smiri i da proveri je li dobro. Noću se šunjala dole i spavala sa njim u kolima, a onda bi oboje legli u krevet – on sa mnom, a moja mama sa tatom – ispričala je.

Nakon prvog, mlada žena je snimila i drugi video, kako bi objasnila šta se dogodilo kad je saznala istinu.

– Što se tiče dana kada je sve izašlo na videlo, to je bio običan dan, bila sam na poslu, roditelji su bili na poslu, pa tako i moj dečko u to vreme. Nakon posla smo se našli kod njegove mame jer sam htela da ga častim večerom. Njegov je telefon bio sa strane, oboje smo trčali okolo i spremali se za večeru i tad sam videla da mu je stigao SMS. Bila je poruka od moje mame. Nemojte zaboraviti da sam tad bila na lekovima jer su me oni dvoje uverili da nisam normalna – ispričala je.

Dalje kaže da su je nazivali paranoičnom kada bi primetila da postoji nešto između njih dvoje.

– Primetila sam nekoliko puta tokom tih meseci da mu je mama slala poruke sa srcima na kraju i kad sam to spomenula, rečeno mi je da sam paranoična i da se njih dvoje ponašaju kao što bi se ponašali bilo koji drugi članovi porodice i da sam zavisna od kontrole i luda. U svakom slučaju, stigla mu je poruka i to od moje mame i ta je poruka bila u stilu “Hej dušo, nadam se da si imao najbolji dan na poslu, ti si moj svet” – dodala je.

Kaže da je u tom trenutku potpuno poludela. Bilo je dranja i vrištanja, pa čak i fizičkog obračuna.

– Zgrabila sam njegov telefon. Mislim da se uspaničio pa je on mene zgrabio i prikovao za zid kako bi mi lakše uzeo telefon. Tada sam nazvala mamu i pitala je “šta se događa?” Vrištala je u slušalicu govoreći da “siđem s njega”. Da svima bude jasno, ja ni na koji način nisam napala dečka, on je mene prikovao uza zid pokušavajući da uzme nazad svoj mobilni- ispričala je.

Žena je tada objasnila što se dalje dogodilo i kako je sve ispričala svom ocu, piše britanski San.

– Nakon toga sam otišla do tate na posao. Slomila sam se i sve sam mu ispričala. Neverovatno dobro je to prihvatio, u suštini samo brinući da li smo ja i brat dobro. Malo kasnije smo se dovezli do kuće i otkrili, ne samo da se mama spakovala i otišla, već da je uzela psa i auto – ispričala je u videu.

Devojka kaže da je njenu porodicu majka ostavila bez ičega nakon što je pobegla

Iako mi je to sve danas smešno, to je bilo nešto sa čime mi je u to vreme bilo jako teško da se nosim. To je puno uticalo na sve nas. Danas, nemam nikakav odnos sa mojom mamom. Blokirala sam je na svim društvenim mrežama. Ne treba mi ta negativnost u životu pa je blokiram – objasnila je.Korisnici TikTok-a bili su zgroženi njenom pričom i nisu mogli da veruju da bi joj rođena majka uradila tako nešto.

– Kako je, zaboga, sopstvena majka mogla ovo da ti uradi – glasio je jedan komentar.

– O Bože, ovo ide od lošeg prema gorem! Ne mogu da verujem da te je stavila na lekove. Strašno – napisala je druga.

– Tako mi je žao što si prošla tako nešto. Tvoja mama je sebična i otrovna i ne zaslužuje te. Svakako razgovaraj sa terapeutom, nemoj se nositi sa tim sama – napisala je treća tiktokerka.
IZVOR:(objektiv.rs)

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page