NERMINA”JA SAM ROMKINJA IMAM 27 GODINA I ZIVIM U TUZLI ZELIM DRUZENJE JAVITE SE”

Interesi
Volim ekonomiju i to mi je bio glavni posao. Ali prije nekoliko godina morala sam to promijeniti i počela sam raditi u industriji ljepote. Volim zdrav način života, čitam, budem aktivan i trenutno mi je glavni cilj i interes privući dobrog i iskrenog muškarca u svoj život.Posao mi oduzima previše vremena pa imam malo vremena za svoje hobije. Volim posjećivati ​​teretanu, obožavam životinje posebno pse. Ali za sada nemam ništa od njih.Vrlo sam nježna i topla. Ako me vidite u stvarnosti, primijetit ćete da sam ženstvena žena. Žena koja traži muškarca kojeg će voljeti, poštovati, pružati nježnost i moju brigu. U tim sam godinama da sam dovoljno mudar da shvatim da je ljubav nešto što ovisi o tebi, to je toplina koju želiš podijeliti. Kao osoba osjećam se kao smirena, odana i nekonfliktna žena, koja cijeni sve što muškarac čini za mene, koja razumije potrebe muškarca i spremna je prihvatiti i poštovati.

Self Description
Morala sam se preseliti u Njemačku kako bih se sklonila od neimastine u Sribji. Živila sam u Beogradu i bilo je vrlo opasno ostati tamo. Prijateljica me pozvala u Njemačku i rado sam prihvatila njen poziv, ovdje se osjećam sigurno i lijepo. Svidjeli su mi se ljudi sa zapada, koliko su mi pomogli i koliko su ljubazni i pune podrške! Zato se trenutno nadam da ću upoznati muškarca s kojim bih mogla stvoriti obitelj. Vjerujem u ljubav i romantiku. Iako još nisam upoznao svog voljenog, stvarno se nadam da ću u budućnosti upoznati pravu ljubav! Nije važno u kojoj zemlji živite i koji vam je materinji jezik. Ne smetaju mi ​​vaše godine, politički stavovi i uvjerenja. Ali nadam se da će moj muškarac biti zdrav i aktivan u životu i imati visoke moralne kvalitete.

Tražim
Znam da muškarac treba biti glava obitelji, spremna sam biti podložna. Želim upoznati iskusnog zrelog muškarca koji zna što hoće. Hoćeš li mi dati ključ svog srca?Htjela bih ovdje upoznati partnera koji zna što želi, ima ciljeve u životu, želju za snažnom vezom i spreman je raditi na tome. Koji će prihvatiti moj rad, voljeti me, poštovati i biti vjeran.Posao mi oduzima previše vremena pa imam malo vremena za svoje hobije. Volim posjećivati ​​teretanu, obožavam životinje posebno pse. Ali za sada nemam ništa od njih.

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page