PREVARILA MUŽA SA KUMOM, NJEGOVIM OCEM I BRATOM: ONO ŠTO JE ON URADIO MNOGE LJUDE JE NATJERALO DA JE PODRŽE

Katarina je prevarila muža s kumom, njegovim ocem i bratom, a onda je uslijedio veliki obrt koji će pamtiti dok je živa.Katarina Luiz iz brazilskog grada Ipatinge, koja je tada imala 24 godine šokirala je lokalno stanovništvo svojim bizarnim postupkom. Uglavnom vlada mišljenje da su muškarci ti koji varaju, ali Katarina je to demantovala.

Naime, svog supruga Antonija prevarila je sa njegovim kumom, na vjenčanju. Međutim, da stvar bude još gora, u roku od nekoliko mjeseci, prevarila je svog supruga i sa kumovim ocem, a zatim i bratom.Muž je ubrzo saznao za sve prevare, te joj je priredio iznenađenje kojem se nije nadala.

Još prije vjenčanja je postojala hemija između mene i njegovog kuma. Prošle godine, za vrijeme karantina, našli smo se nekoliko puta i desilo se ono što je moralo jednom da se desi. Ipak, nisam očekivala da će mi se njegov otac još više svidjeti – napisala je Katarina na početku posta na mrezi.Tvrdi da je pokušala da prikrije aferu sa ocem od kuma, ali sve se otkrilo kad se njegov rođeni i “brbljivi” brat pohvalio da je i on tokom pijane večeri u dvorištu uspio da spava s Katarinom.

Nemam nikakvo opravdanje za to što sam uradila sa kumovim bratom. Za kuma i njegovog oca postojala je strast i velika simpatija, ali ovo sa bratom… ne znam, piće je vjerovatno uticalo. Brat je sve ispričao mom mužu i on se na sve samo nasmijao. Rekao mi je uveče u kući da je znao da sam nevjerna i da ga varam s kumom, ali nije pretpostavljao da sam spavala i sa bratom i ocem – dodala je Katarina.

Međutim, uslijedilo je veliko i neočekivano iznenađenje.

Uzeo je telefon i pokazao mi neke slike na kojima je zagrljen sa drugom ženom. Rekao mi je da mu je to ljubavnica već godinu i po dana i da s njom ima dijete. Meni je govorio da ide u to mjesto da radi, a zapravo je bio s njima. Nisam mogla da vjerujem. Sjeli smo, onako oboje isfrustrirani zbog svega što smo dopustili da jedno drugom uradimo. Složili smo se da je najbolje rješenje da se odmah raziđemo jer sve ovo nije ličilo na brak i ljude koji se vole i poštuju – zaključila je Katarina, prenosi O Tempo.
Uprkos tome što su mnoge žene stale na Katarininu stranu, budući da ju je suprug varao, mnogi su je osudili njen postpak ističući da je dobila šta je htela.

IZVOR:HAYAT.BA

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page