Svake noći je imala isti PROBLEM sa mužem, dok im LJUBAVNIK nije pomogao na bizaran način

Svake noći je imala isti PROBLEM sa mužem, dok im LJUBAVNIK nije pomogao na bizaran način
Dok su stalno izbijale svađe oko toga kako priuštiti krov nad glavom, Džulija je na sajtu za upoznavanje potražila spas od svakodnevnog stresa,Svakodnednovno dopisivanje dovelo je do razvijanja jednog mnogo prisnog odnosa i nastavku ove neobicne veze i afere koja se dogodila

Žena iz Velike Britanije ispričala je kako su učestale svađe sa njenim mužem oko novca i računa dovele do toga da nađe ljubavnika, koji joj sada plaća hiljade funti mesečno kako bi joj pomogao sa hipotekom, piše Miror.Džulija (37) iz Dorseta (ime je promenjeno), u braku je sa svojim mužem (40) nešto više od decenije. Ali usred krize troškova života sa rastućim kamatama, njihova veza je stavljena pod nepodnošljiv pritisak, tvrdi ona.

Dok su svake noći izbijale svađe oko toga kako priuštiti krov nad glavom, Džulija je na sajtu za upoznavanje potražila spas od svakodnevnog stresa. Njen ljubavnik (37) joj je onda ponudio da pomogne u pokrivanju nekih troškova.Majka troje dece kaže da joj je on platio 2.500 funti (336.000) za hipoteku. Dodaje da je, iako oseća krivicu, to “pomoglo da se oslobodi od stresa”
Došlo je do faze u kojoj bi se svake večeri pojavila ta tema. Gde god da pogledate su vesti o hipotekama, računima i kamatama – otkriva Džulija za Miror.

Ona u nastavku kaže da je pre šest meseci otišla na sajt za upoznavanje , koji je popularan među onima koji varaju bračne partnere. Videvši pod kojim je stresom, ljubavnik joj ponudio pomoć, ali njen muž nije znao odakle novac dolazi.

Ova jako neobicna situacija i ponuda iznenadila je sve.ali usled velikih troskova koji su imali jednostavno zena se odlucila da prihvati ovu ponudu i na taj nacin obezbedi krov nad glavom svojoj deci i sebi,Njen brak istkal je ona nije uopste los,ali usled rastucih troskova zivota jednostavno to joj je nametnulo veliki stres i stalno razmisljanje kako da nastavi dalje i resi sve svoje finansijske probleme koji su s enagomilali i tako se resila na ovaj korak koji ce svesna je mnogim ljudima biti neobican i cudan,ali ona smatra da nije imala drugog izbora i bila je primorana da se odluci na ovaj korak .Njen odnos s muzem je bio jako narusen usled svih tih problema oko novca i izbijale su stalne svadje i rasprave kako nastaviti dalje i resiti sve te probleme koji su se pojavili pred njima i neprestano ih proganjali.

IZVOR:OZNACI.NET

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page

Share via
Copy link