ENA”IMAM 26 GODINA I ZELIM UPOZNATI STARIJE MUSKARCE ZA DRUZENJE JAVITE MI SE”

LIK
Ja sam prava žena, ženstvena sam i elegantna, volim izgledati dobro i gotovo uvijek sam dotjerana. Kreativan sam mislilac, volim istraživati ​​alternativna rješenja problema i otvorenog sam uma o tome što će biti najbolje. Hvatač snova – donosi samo dobre stvari. Ja sam zauvijek učenik. Uvijek sam zahvalan tim ljudima koji me tjeraju da naučim nešto novo i zanimljivo. Znatiželjan sam, uvijek želim dublje naučiti teme. Brižan sam i pun ljubavi, dobar slušač i dobar savjetnik, vjeran, ljubazan, inteligentan i duhovit. Sklon sam optimističnim pogledima, vjerujem da se fokusiram na ono što postoji, a ne na ono što nema. Nada je najveća podrška za prevladavanje situacija i napredovanje. Vjerujem u motivaciju sebe i onih oko sebe. Vjerujem u osnaživanje ljudi. Vjerujem da se stvari događaju samo ako si ih ti napravio. Vjerujem u dobro u ljudima, ali ne vjerujem ni u drugu priliku. Vjerujem u prilike i snove. Si Tu sam – otvoren za komunikaciju i spreman upoznati ljubav svog života.

INTERESI
Pjevanje, kineska kultura, čaj, dobra glazba, psihološke i detektivske knjige, more i sunce, putovanja i otkrivanje novih krajeva, teretana i vježbanje, cvijeće, pozitivne vibracije,Moji hobiji, ovo je prije svega fitness, volim razgibavati svoje tijelo i uživati ​​u sportu. To možete vidjeti ako pogledate moje fotografije. Također volim kuhati, posebno talijansku kuhinju, voljela bih da možete probati moja jela, nadam se da će vam se svidjeti

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Ovdje sam da upoznam svoju sudbinu, svoju srodnu dušu. Od muža najviše želim sigurnost, emotivnu i fizičku. Također želim jednakost od muškarca, a pod jednakošću mislim na to da su muškarci i žene jedinstveni, ali njihovu jedinstvenost treba tretirati jednako. Treba mi muškarac koji će se ponašati prema meni kao prema sebi. Trebam da poštuje moje stavove kao što on poštuje svoje. Da podrži moje ideje kao što podržava svoje. Smatrati svoju obitelj i prijatelje kao što on smatra svoje. Želim da cijeni moje vrijeme i cijeni moj trud kao i svoj vlastiti i to je jednakost koju želim od muškarca. Nadam se da će moj muškarac biti iznenađujući i pun ljubavi, brižan, veseo, odgovoran i pouzdan, pažljiv, vodeći i vrijedan povjerenja. Nadam se da će moj muškarac biti pravi partner. Netko tko je uvijek tu za obitelj, bez obzira na sve. Netko kome je obitelj prioritet.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page

Share via
Copy link