IMALA sam Intimne ODNOSE SA TETKOM Koji je STARIJI OD MENE 32 GODINE

VOLIM TETKA IAKO JE STARIJI OD MENE 32 GODINE! Niko nas neće rastaviti, vjenčat ćemo se!Roditelji su kćerku odveli kod psihologa jer su tvrdili da je psihički bolesna, ali ona je i dalje insistirala da je sa Gerritom otišla dobrovoljno,Džozefina P. je pobegla sa tečom kad joj je bilo 14. Putovali su u kamperu, a na kraju su ih našli na jugu Francuske. Vratili su ju roditeljima koji su tvrdili da je njihova kćerka psihički bolesna.

Njemica i njen tetak Gerit H. tri se godine bore za svoju ljubav. Džozefina je imala samo 14 godina godina kada su ona i Gerrit pobegli. U kamperu su putovali Belgijom, Španijom i Francuskom. Na kraju ih je vidjela jedna žena u prodavnici na jugu Francuske i sve je prijavila policiji. Devojka je vraćena roditeljima, a Gerritu je prijetilo hapšenje.Roditelji su kćerku odveli kod psihologa jer su tvrdili da je psihički bolesna, ali ona je i dalje insistirala da je s Gerritom, otišla dobrovoljno.

Ona je istakla da je dugo vremena bila zaljubljena u svog tetka i da se sve desilo spontano i d anije bilo nikakve prisile sa njegove strane,takodje je naglasila da je sa njim otisla dobroovljno bez ikakvog priisljavanja i d aje zaljubljenja u njega i da smatra da to sto oni imaju jeste prava i iskrena ljubav.istakla je takodje da je svesna da drugi ljudi nece gledati na njihovu vezu sa odobravanjem ali da to nju ni najmanje ne zanima i ne interesuje i da je njoj najbitnije da je ona sretna i zadovoljna,i da smatra da su oni jednostavno idelan par i da se odlicno slazu i dopunjavaju jedno drugo i upotpunjavju svoj odnos koji je veoma harmonican i lijep naglasila je ona

Tvrdila je da ga voli i da ih ništa neće rastaviti.Budući da nije bilo dokaza da su spavali zajedno dok je ona bila mlađa od 16 godina, Gerrit nije kažnjen, a sud je odlučio i da im se ne sme zabraniti da se viđaju jer bi to loše djelovalo na nju.Ona danas ima 17 godina, a Gerrit, bivši muž sestre njenog oca, 49. Razlika od 32 godine im ne smeta, a Džozefina kaže da će se vjenčati sljedeće godine kada ona napuni 18.

– I dalje se borimo da drugi prihvate našu ljubav. Gerrit nikada nije manipulisao sa mnom. Ja sam htela taj kontakt i sama sam razvila osjećaje prema njemu – kaže ona.Gerit tvrdi da je u početku odbijao tu vezu jer je imao porodicu koju nije htio ostaviti. Danas o svojoj vezi kažu: Mi smo sretan par, najbolji prijatelji, srodne duše. Razumijemo se i jako nam je lijepo zajedno.Par živi u stanu u Berlinu.

IZVOR:NOVI.BA

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page

Share via
Copy link