“Prevarila sam muža sa šefom i ostala trudna. On će znati da dete nije njegovo! Šta da radim?”

Šokantna ispovest jedne žene koja je napravila grešku i našla se u izuzetno nezgodnoj situaciji
– Bila sam takav idiot. Spavala sam sa svojim šefom. U tom trenutku osećala sam se sjajno, ali sam nedavno saznala da sam trudna i moj partner će saznati da sam ga varala jer je imao vazektomiju – započela se svoju šokantnu ispovest 27 – godišnja žena.Njen suprug je znatno stariji, ima 44 godine, nedavno se razveo, ima dva tinejdžera iz prvog braka i nije hteo više dece.

– Kada smo se upoznali, otvoreno mi je priznao da je imao vazektomiju nakon što su se on i supruga dogovorili da je porodica kompletna. Imam 27 godina i zapravo bih volela da postanem mama, ali znala sam da bih morala da prihvatim da se to nikada neće dogoditi ako ostanem s njim – nastavila je svoju priču.

Mlada devojka je priznala da je njen suprug zaista prijatan čovek i da je njihov brak dobar. Radim na benzinskoj pumpi i šef mi je divan. On je oženjen i ima sinčića. Jedne večeri je polica pala i udarila me je u glavu. Moj šef je bio toliko zabrinut, izvadio je prvu pomoć i zatvorio radnju. Počeo je da mi čisti ranu na glavi alkoholom. Moja povreda nije bila strašna – objasnila je.

Pažnja i nežni dodiri šefa su prijali ženi, te ga je ona zagrlila. Tada me je poljubio, a ja sam mu uzvratila poljubac. Prošli smo do sobe za osoblje i proveli smo zajedno noć. Znam da sam uradila nešto strašno, ali je intimni odnos zaista bio sjajan. Posle toga se moj šef prebacio u drugu kompaniju, a ja sam saznala da sam trudna. Pokušavam da sakrijem stomak od muža, ali neću moći još dugo da ga krijem. Šta da radim? – zaključila je zatražila savet.

Odgovor:
Bivši šef verovatno neće napustiti ženu zbog vas. Verovatno će poželeti da se vaša trudnoća nije ni dogodila, ali ako nastavite, imaće zakonsku obavezu da finansijski izdržava svoje dete, ali i moralno bude uz vas. Da li će to učiniti?

Da li bi se vaš partner saosećao sa vašom čežnjom da imate porodicu i budete u mogućnosti da poželite dobrodošlicu detetu drugog muškarca?Moraćete da odlučite šta je za vas važnije – imati sopstvenu porodicu ili biti sa partnerom?
Da li ste spremni da budete samohrana mama? To može biti jako teško. Da li imate podršku u bližoj i široj porodici?
Potpuno je razumljivo kako se osećate, mada bi budućnost mogla da donese partnera koji želi porodicu kao i vi. Mnogo toga morate da uzmete u obzir.

IZVOR:TELEGRAF.RS

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page

Share via
Copy link