DOBRILA"RASTAVLJENA SAM I ZELIM DRUZENJE I UPOZNAVANJE JAVITE MI SE" - Najnovije Vijesti

DOBRILA”RASTAVLJENA SAM I ZELIM DRUZENJE I UPOZNAVANJE JAVITE MI SE”

pro22,2022

LIK
Vrlo sam nježna i ženstvena osoba. Brinula sam se o bliskim ljudima i sreća je za mene vidjeti ih nasmijane. Više volim biti pošten i iskren s ljudima i od njih uvijek očekujem isti stav. Optimistična sam i otvorena osoba i uvijek pokušavam pronaći pozitivnu stranu u svemu. Volim samorazvoj i nastavljam širiti svoj um i poboljšavati svoje vještine u različitim područjima.Ja sam vrlo prijateljski raspoložena i ležerna, ali u isto vrijeme strastvena i puna ljubavi žena. Volim svoj život i pokušavam uživati ​​u svakom njegovom trenutku. Zato cijelo vrijeme pokušavam unijeti svijetle boje u svoje radne dane. Mislim da će nam, kada otvorimo dušu ovom svijetu, dati puno mogućnosti i avantura kroz koje prolazimo. Imam puno prijatelja i uvijek provodim vrijeme u različitim tvrtkama.

INTERESI
Vrlo sam aktivna osoba s brojnim interesima i stvarima koje stvarno volim raditi! Život nam je dan da ne gubimo vrijeme u dosadnoj depresiji. Volim društvene plesove, latino plesove i sve vrste plesova koji me inspiriraju. Igram tenis i volim sport. Ne prestajem učiti nove stvari i knjige su me najviše zanimale. Uživam posjećivati ​​i kina i kazališta.Imam toliko hobija i oni su apsolutno najrazličitiji. Volim aktivan odmor i isprobavanje nečeg novog i ludog. Volim se brinuti o cvijeću u vrtu, iznenadit ćete se, ali volim džudo!

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Sigurna sam da će mi srce reći da je to prava osoba, a onda bi svi kriteriji nestali, postojali bismo samo ja, on i naša ljubav. Samo želim pronaći nekoga tko će me voljeti takvu kakva jesam, sanjam o harmoniji i udobnosti u vezi.Tražim muškarca, koji će biti na jednom valu sa mnom. Siguran sam da ćemo imati razumijevanja i puno obostranih interesa. Znam kako se brinuti i želim sve to predstaviti svom budućem muškarcu. I u isto vrijeme osjetite njegovu ljubav i podršku. Siguran sam da ću naći pravu osobu i uspostaviti jaku i dugoročnu vezu.Tražim iskren i recipročan odnos, želim da se moj budući muž ponaša prema meni onako kako bi on želio da se ja ponašam prema njemu. Također mi je važno da među nama postoji međusobno razumijevanje i da nema tajni. Jer sam siguran da čuvanje tajni od vaše druge osobe neće dovesti do ničega dobrog!

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page