ADRIANA(27) IZ RUMUNIJE TRAZI UPOZNAVANJE I VEZU JAVITE JOJ SE - Najnovije Vijesti

ADRIANA(27) IZ RUMUNIJE TRAZI UPOZNAVANJE I VEZU JAVITE JOJ SE

pro21,2022

O MENI
Ne znam kako da se predstavim jer nisam navikla da se hvalim i radije govorim istinu. Samo bi bilo bolje da ti kažem tko sam. Zrela sam po godinama i svojim prosudbama, ali u isto vrijeme romantična djevojka iznutra kojoj treba ljubav. Vrlo sam jednostavna i prirodna, volim život, i mislim da život može biti nepredvidiv i vjerujem u čuda i pravu ljubav. Vjerujem da se ljubav može pronaći u bilo kojoj dobi i bilo gdje, pa i ovdje. Ja sam cjeloživotni učenik koji razvija empatiju, hrabrost i znanje. Uvijek sam otvoren prema svijetu, volim učiti sve novo, nove zemlje, nove ljude i njihove tradicije. Volim ples i putovanja, čitanje i boravak u prirodi. I mogu biti vrlo različita, zamišljena ili duhovita, poslušna ili tvrdoglava, smirena ili izražajna… Ali uvijek nježna, puna ljubavi i vrlo ženstvena. Ja sam samo iskrena.

INTERESI
promatranje ptica, joga, skupljanje prirodnog kamenja,Vjerujem da svi ljudi imaju mnogo hobija. I uvijek je jako zanimljivo raditi nešto novo. Nedavno sam otkrila novi hobi, kuhanje, volim kuhati razna jela, možda želite da vas počastim sočnim burgerom ili skuham sendvič za doručak? Gledajući moje fotografije, vidite ženu zategnutog tijela, tako da je jedan od mojih omiljenih hobija sport. Mislim da svaka djevojka treba biti dotjerana. Moj sport se oslanja na ples, ali ja volim plesati i pozivam vas da sa zadovoljstvom zaplešete lambadu. Dok prihvaćate moju ponudu, možete li mi reći nešto o sebi?

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Zapravo nemam neke fantastične ideje i zahtjeve o muškarcu svojih snova. Treba mi pravi muškarac koji živi u sadašnjosti. Glavno je da je brižan i iskren. Samo mi treba muškarac s kojim ćemo se međusobno razumjeti. Tko može probuditi uspavani vulkan moje izuzetno emotivne duše. I koga ću istinski voljeti svim srcem! S kojim će nam biti dobro smijati se, šetati, kuhati, raspravljati o svemu, uživati ​​u svakodnevnoj jednostavnoj sreći, dijeliti sve jedno s drugim… pa čak i samo zajedno šutjeti, maziti se i držati za ruke i osjećati jedno drugo , osjetiti punoću života, osjetiti ljubav. Jer istinski vjerujem da nema života bez ljubavi. Možda si ti taj čovjek, moj jedini..?U našoj budućnosti želim vidjeti muškarca koji je plemenit, brižan i sposoban stvoriti auru smirenosti i sigurnosti oko žene. Tako da je bilo ugodno i lako komunicirati s njim, a on je mogao slušati i dati potrebne savjete. Nije važno kakav će muškarac izgledati, meni je najvažnije kako ćemo se osjećati u našoj vezi. Kao žena, spremna je dati svoju ljubaznost, ženstvenost i pažnju. Što biste željeli dobiti zauzvrat?

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page