ZGODNA SELMA “IMAM 29 GODINA I TRAŽIM DOPISIVANJE I DRUZENJE JAVITE SE”

LIK
Klasik je rekao da je žena potpuno ista sila prirode, poput vjetra, munje, elektriciteta. I možda vam ovaj izraz najbolje dočara moj karakter! Uvijek odlučujem srcem i nikad ne žalim zbog izbora. Možda sam ponekad impulzivan i prebrzo donosim zaključke, ali razvio sam šesto čulo i sreća je uvijek na mojoj strani! Imam neobičan smisao za humor. Uvijek mi pomaže da odmah pronađem svoje ljude. Ako se zbog moje šale osjećate neugodno, sljedeće hvala. Jako cijenim sebe i nikada u svom životu ne odgađam one koji ga zagorčavaju! Ali nemojte misliti da sam bahata, uopće nisam. Za mene je najvažnije kako se osjećam s nekom osobom, sve ostalo odlazi u drugi plan.

INTERESI
Najviše od svega volim aktivno provoditi vrijeme. Volim plesati, volim vježbati na zračnim platnima. Taj osjećaj letenja i boravka u zraku čini moje cijelo tijelo laganim, slobodnim, ali u isto vrijeme oduševljenim i energičnim. Ne mogu živjeti dan bez plesa. Ako nisam na poslu, ili na satu plesa, plesat ću po kuhinji s tanjurom hrane ili u hodniku s usisavačem, haha.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Bit ću iskrena s vama, kada sam imala 16 godina bila sam 100% sigurna da ću uskoro upoznati čovjeka za kojeg ću se udati i s kojim ću ostarjeti. I kad me prva ljubav dotakla, mislio sam da je to to. Ali prva ljubav je prošla. Druga je iza nje. I shvatio sam da je život malo kompliciraniji od onoga što nam govore romantične komedije. Sada sigurno znam da veza nije samo sreća nego i posao. I da svaka veza ima tu točku kada se razočaraš u sve, a sretni parovi razlikuju se od onih koji su prekinuli samo po tome što su uspjeli nastaviti dalje i ostati zajedno. Ljudi sada imaju beskrajan izbor i sve što žele je biti zaljubljen. A kada leptiriće u trbuhu zamijeni rutina, oni jednostavno promijene čovjeka. Ali sigurno znam da se iza leptira krije takvo blago koje je vrjednije od svih leptira! Majka mi je uvijek govorila da ako se u blizini neke osobe osjećaš nervozno, ako si tjeskoban i loše ti je, to je crvena zastavica. Prava ljubav je kad ti je s nekom osobom što ugodnije! A to je ono što stvarno tražim.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page