ENA”ŽIVIM I RADIM U NEMACKOJ I USAMLJENA SAM ZELIM DRUZENJE JAVITE SE”

LIK
Ja sam bistra, ljubazna djevojka otvorenog srca. Također mogu reći da sam romantična osoba i volim priređivati ​​iznenađenja svom muškarcu. Na primjer, mogu te dočekati nakon posla, obučen u nešto seksi i ženstveno, skuhati ukusnu večeru za nas, zapaliti svijeće. Volim stvarati ugodnu atmosferu za svog muškarca. Ne želim govoriti velike riječi o sebi, želim da moj muškarac sam osjeti mene, moju žensku energiju i donese informiranu odluku o vezi sa mnom.Ja sam duhovita, vesela djevojka koja se voli šaliti i puno smijati. Ja sam uslužna osoba koja priskače u pomoć ako je mojim prijateljima potrebno. Volim sport i ples. Moj najveći san je putovati po svijetu i otvarati skloništa za djecu koja se boje vratiti kući.Ja sam zrela iznutra žena. U najboljim sam godinama za stvaranje ljubavnih odnosa. Ja sam pažljiva, odana, privržena žena koja zna vrijednost usamljenosti i želim podijeliti svoju naklonost i brigu s pravim muškarcem. Vrlo sam vrijedan, lagan, spreman preseliti se kad pronađem svoju srodnu dušu. Nisam spreman za tonove slova.

INTERESI
Što može biti bolje nego podijeliti svoj hobi s voljenom osobom? I mnogi moji prijatelji mi kažu da kod mene možete pronaći bilo koji hobi koji ću uvijek dijeliti s osobom jer sam vrlo svestrana osoba. Ali važno mi je da se osoba koja je pored mene ne boji biti otvorena.Zanimaju me volontiranje, učenje jezika, putovanja, ples i jogging. Zadnja stvar je nešto što mi pomaže da razmislim i nađem rješenje kada ne znam što da radim.Bok svima koji to čitate. Među mojim hobijima bih želio spomenuti fitness, putovanja, sadnju i kuhanje. Naravno da imam više hobija, ali javit ću vam više u pismu.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Došla sam na stranicu da upoznam čovjeka velikog srca, kojeg mogu dotaknuti svojom dušom, tako da u meni vidi ne samo veselu, lijepu djevojku, već i duboku osobnost.Želim pronaći muškarca s kojim bismo mogli razgovarati o svemu i imati slične poglede na život. Čovjek koji će mi postati snažno rame i koji je spreman imati djecu i svoju obitelj.Ovdje tražim ozbiljnog tipa koji nije ovdje zbog glupog pisanja pisama. Moj muškarac mora biti spreman održati riječ, djelovati, spreman izaći u susret kad bude krajnje vrijeme. Tražim pravog muškarca, odanog i ljubaznog, strastvenog i odanog, mirnog i lakog. Cijenim muškarce koji znaju kako ugoditi svojoj dami i učiniti je najsretnijom.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page