U trenutku SLABOSTI SPAVAO SA PUNICOM A ONDA SE DESILO…..

stu22,2022

Prije dva mjeseca odvela me k sebi doma da upoznam njenu obitelj i čim smo se parkirali pred kućom shvatio sam da sam tu bio, prije nego sam uopće ugledao punicu..
Većina ljudi zapamti trenutak kad su upoznali roditelje svog partnera ili patnerice, a jedan je anonimni 21-godišnjak ispričao kako je njegovo upoznavanje punice bilo posebno stresno, jer je čim ju je ugledao shvatio da je dvije godine prije spavao s njom. – Mamu svoje djevojke sam upoznao dok sam u jednoj teretani radio kao osobni trener, bila je u 40-ima, ali je lako mogla proći i za 25-godišnjakinju – ispričao je na Redditu.

Odmah se, kaže, zainteresirala za njega pa ga je par puta pozvala van, na što je on pristao jer se i ona njemu dopala. Tako su nekoliko puta zajedno završili u krevetu, dok mu nije rekla da misli da je premlad da bude s njom i da je bolje da se više ne viđaju.

– Poslušao sam je i promijenio teretanu, a mislio sam, naravno, i da se zadnji put vidimo – podijelio je, a nešto manje od godinu dana kasnije upoznao je svoju sadašnju djevojku. – Prije dva mjeseca me odvela k sebi doma da upoznam njenu obitelj i čim smo parkirali pred njenom kućom shvatio sam da sam tu već bio, prije nego sam uopće ugledao punicu… – rekao je. Osjećao se, kaže, kao da je negdje postavljena skrivena kamera, a onda je pomislio kako to ima smisla jer su i ona i mama ‘njegov tip’. –

Pomislio sam: ‘Dobro, bio sam sa samohranom mamom i sada sam s njenom kćeri’ i nisam se od te misli ni oporavio kad je nasuprot mene stao njen tata koji mi je pružio ruku; ispalo je da su on i mama već 20 godina u braku! – ispričao je. Iako bi, kaže, htio svojoj djevojci reći da je bio s njenom mamom, ne želi biti taj koji će joj razbiti iluziju o sretnom braku njenih roditelja. – Shvaćam da sam udatoj ženi bio igračka i nevjerojatno me sram – dodao je, a nakon upoznavanja ga je nazvala i punica i zamolila da ništa ne govori. –

Djevojka me zvala da s njima provedem i Božić i nemam nikakav izgovor da ne odem pa ću morati sjediti za stolom i ‘uživati ​​u večeri’ sa ženom s kojom sam imao ljubavnu vezu, njezinim mužem i kćerkom u koju sam sada zaljubljen – zaključio je. – Ovo mi zvuči kao film iz 80-ih! – napisao je jedan Reddit korisnik. – Ima li ona možda i brata ili sestru s kojima bi mogao spavati?! – komentirao je drugi.

IZVOR:VECERNJI.HR

 

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page