IZGUBILA SAM NEVINOST SA 15 GODINA I MNOGO STARIJIM DEČKOM: Osećam posledice i dan danas, evo kakve!

stu20,2022

Anonimna devojka je odlučila da otvori dušu o svom prvom seksualnom iskustvu.

“Te noći prišla su mi dvojica muškaraca, mojih vršnjaka sa kojima sam malo popričala, a zatim se vratila svojim drugaricama. Zabvaljale smo se ludo. Pile smo, ali umereno, taman toliko da se opustimo i još malo uživamo u raspustu jer nas je od 1. septembra čekala naporna godina, upisale smo gimnaziju i shvatile da od tada počinje sasvim novi, ozbiljan život za nas.

Đuskale smo bez prestanka, kada mi je prišao momak sa najprozirnijim očima koje sam do tada imala prilike da vidim. Plavo, zeleno, nešto svetlo – upravo tako, prozirne. Bio je u beloj košulji i teksas bermudama. I sa njim sam popričala. Bio je pristojan i zanimljiv, nije “napadao” i očekivao od mene da mu se sručim u naručje iako sam to poželela.

Razgovarali smo, dugo, čak sam i zaboravili s kim sam došla. Onda smo zajedno zaigrali i bilo mi je divno, priznajem. Imala sam utisak kao da plavookog momka poznajem čitavog života. A, onda je zatražio moj broj telefona.Nisam ga tada imala jer su moji smatrali da mi nije potreban i dala sam mu broj starije sestre. Rekao je da će se javiti, ali sam ga kao i svakog prethodnog pogledala u stilu: “Važi što ćeš pozvati, a i važi što ću se i ja javiti”.

E, znate ono jutro posle pijanstva? Nije vas briga ni za šta, samo želite da spavate i da sa drugaricama preko telefona razglabate satima. Moje je bilo nešto neoubičajnije. Sestra mi je samo pružila slušalicu i rekla: “On je”. Taman kad htedoh da pitam: “Ko on”, začula sam glas s druge strane – Miloš je, od sinoć. Miloš je 10 godina stariji od mene, što je u tom trenutku bila velika razlika, ali nekako je umeo sa mnom. Želeo je da samo odemo na piće. I, da, prihvatila sam. Otišli smo jednom, drugi put, treći, a već četvrtog dogodilo se ono o čemu drugarice nesmotreno i bez iskustva razgovaraju kad god se sastanu, sve u nadi da “neka krene prva”.

To sam bila ja. Spavala sam sa Milošem, 10 godina starijim od sebe, i bilo je to divno iskustvo. Naučio me je mnogo čemu, razgovarao je sa mnom pre toga, pa i posle, želeo je da zna kako se osećam i da li želim da mi nešto objasni. Trudio se oko mene i volela sam ga. Bio je divan. I ne, NIJE OSTAVIO NIKAKVE NEGATIVNE POSLEDICE NA MENE. To što sam učinila, učinila sam iz sopstvene želje, a ne zbog toga što je on navaljivao.

Međutim, drugi su posle toga činili da se grozno osećam. Komentari mojih vršnjakinja i danas su, kada se pokrene ta priča, veoma snishodljivi i negativni. Devojke i devojčice ne shvataju da taj čin ”prvog puta” nije najvažniji u životu i ne znam zašto od toga prave gungulu. Drage moje, setite se svog prvog puta i znaćete o čemu govorim. Ništa, prazno. Skoncentrisana si na mnogo stvari, a ništa praktično ne umeš da uradiš. Ružno. Ali, meni nije bilo jer je on učinio da tako ne bude. I ne kajem se što se dogodilo sa 15 i nije me sramota da to izgovorim u javnosti. Samo mi nije jasno zbog čega drugi ljudi imaju potrebu da me gledaju popreko zbog ovga i izjavljuju pogrdne reči.

“Bila si baš klinka, ne znam kako si mogla da mu daš”, “Šta ti je bilo da se je.eš sa samo 15?”, a drugi su negodovali čak i u stihu: “Sa samo 15 ona ofucana..” Nisu me mnogo doticali, ali, priznajem, nije mi bilo pravo. Kada se u nekom nepoznatom društvu povede priča o “gubljenju nevinosti” i kada ja ispričam svoje iskustvo, većina me i dalje gleda kao da sam počinila zločin. Zanima me, šta sam ja to pogrešno uradila?

Od tog trenutka više ne govorim o tome, neka misli ko šta hoće. Misli su slobodne, a ljudska glupost stvarno nema granice. Ja sam sada srećna devojka, nisam sa Milošem, naravno posle skoro 11 godina imam drugog momka i veoma sam srećna u vezi. Na čelu mi ne piše: “Izgubila sam nevinost u petnaestoj” i to me nikako životno ne remeti. Svim “sveticama” samo želim da poručim da me je taj isti dečko, u taj toliko “tabu” svet uveo na pravi način. Hvala mu!

IZVOR:KURIR.RS

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page